Carlos Castiñeira, nou director d’operacions de la xarxa de bus

El que fins ara era el director del CON Triangle substitueix Olga Cerezo, que després de 30 anys a TMB, on ha ocupat diversos càrrecs a serveis centrals i a les operatives de Metro i Bus, inicia un nou projecte professional. 

Redacció / 16.03.22 - 09:15h

El nou director d’operacions de Bus és enginyer superior en informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, màster en direcció i organització d'empreses per la Universitat Politènica de Catalunya, i graduat en psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya.

Va iniciar la seva carrera professional al sector privat, vinculat al desenvolupament i consultoria de software. Es va incorporar a TMB fa 16 anys, on des de l’estiu de 2020 ocupa les funcions de director del CON Triangle. Abans havia estat responsable d'explotació i d’oficina de centre al CON Ponent, responsable de la unitat de coordinació de projectes d'operacions, i responsable de projectes d'operacions.

A partir del proper dia 18 de març, substituirà al càrrec a Olga Cerezo, una persona fortament vinculada a TMB, on ha desenvolupat funcions en l’àmbit de recursos humans, a l'explotació de Metro, on va ser gerent de les línies automàtiques 9, 10 i 11, a l'explotació de Bus, com a directora dels CON de Zona Franca i Horta, i com a directora d’operacions de Bus.

El consell de direcció de TMB agraeix públicament el seu intens treball, vocació de servei, implicació i professionalitat a la directora sortint, i encoratja el nou director d’operacions per afrontar amb el màxim encert aquest nou repte professional. 

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB