Dissabte, 27 de novembre de 2021

Campanya de vacunació antigripal 2012-2013

 

Campanya de vacunació antigripal 2012-2013

Campanya de vacunació antigripal 2012-2013

Per prevenir la grip, vacuna’t! de l’1 d’octubre al 30 de novembre del 2012, als diferents centres de vacunació.

Redacció - Servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral / 02.10.12 - 13:05h

Com cada any, el Servei de Prevenció, seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha previst una campanya de vacunació antigripal que tindrà lloc en diferents edificis de l’empresa de l’1 d’octubre al 30 de novembre del 2012.

La grip estacional és una malaltia infecciosa aguda, vírica i molt freqüent que afecta tot l’organisme. La Generalitat recomana la vacunació a alguns grups de risc i a col·lectius determinats que fan serveis a la comunitat. La vacunació té una efectivitat del 70-90% per prevenir la grip.

El Servei de Prevenció de TMB, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, recomana la vacunació antigripal estacional dels treballadors inclosos dins dels grups de risc següents:

— Persones majors de 60 anys.
— Persones amb malalties prèvies (malalties respiratòries o cardiovasculars cròniques que hagin sol·licitat tractament mèdic o hospitalari durant l’any anterior, malalties metabòliques cròniques, insuficiència renal, anèmia o immunosupressió).

— Persones que realitzen serveis a la comunitat (conductors d’autobús, agents d’atenció al client ─AAC─, oficines d’atenció al ciutadà, metges i infermers del Servei de Prevenció), dones embarassades a partir del 2n trimestre i persones que pateixen obesitat mòrbida (IMC > 40)

Podeu consultar l’horari i el calendari de vacunació del 2012 per centres al pdf adjunt.
Vacuna’t!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB