Benvingudes i benvinguts a TMB

331 persones s'incorporen al servei de conducció de Bus, de les quals 72 són dones i 259 homes. La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha donat la benvinguda a les noves incorporacions en un acte al CON de Zona Franca.

Eloi Blanes / 21.06.24 - 15:09h

La presidenta de TMB, Laia Bonet, acompanyada pel conseller delegat, Xavier Flores, i el director de la Xarxa de Bus, Jacobo Kalitovics, han volgut donar la benvinguda a les 331 persones que s'incorporen com a nou personal de conducció de Bus.

Laia Bonet ha volgut agrair especialment les 72 dones que han fet l'aposta per incorporar-se a TMB i ha remarcat que aquest fet ajuda a la companyia a “assemblar-se cada vegada més a la nostra societat". Bonet ha destacat també la feina dels treballadors i treballadores de TMB "per ser la cara visible de la companyia, obtenint unes notes de valoració molt altes" i ha insistit a continuar treballant per mantenir-les.

El procés d'enguany ha reservat un 40% de les places ofertes a fomentar la presència femenina a Bus. Per aquest motiu, es dona la benvinguda a 72 dones que comencen la seva trajectòria professional a TMB, i que acompanyen als 259 companys homes que també s’estrenen a la companyia.

Ara, amb aquestes noves incorporacions, Bus augmenta el seu personal i ja compta amb la presència de 3966 conductors i conductores, de les quals 442 són dones i 3524 homes.

El procés de selecció ha suposat un treball intens durant els últims mesos per l'equip de Selecció i Onboarding i pel personal d’Operacions, gestionant la selecció d'aquesta quantitat tan extraordinària de candidatures.

Abans de començar a prestar servei, les darreres setmanes, tots i totes han participat d'un intens procés de formació i acollida, que ha suposat la mobilització de més de 70 professionals de diversos àmbits de TMB. S'han combinat jornades pràctiques de conducció amb els diferents tipus de vehicles, tant en quant a dimensions (estàndards, articulats...) com a en quant a tecnologia (elèctrics, GNC...), amb jornades de continguts teòrics en aula en què s'han impartit coneixements de prevenció de riscos laborals, coneixements operatius relacionats amb l'organització del treball, el quadre de servei, calendaris, procediments, sistema tarifari, sistemes de comunicacions del bus, entre d'altres.

La formació s'ha complementat amb continguts teòrics e-learning, a través del Campus virtual de TMB, i sessions específiques de temes competencials-visió, client, impartides pels psicòlegs i les psicòlogues del servei de RRHH. Per cloure el procés formatiu, s'ha promogut una trobada amb personal més veterà, per compartir experiències del dia a dia i la gestió de conflictes.

A les noves companyes i companys, us desitgem el millor en aquesta nova etapa. Sigueu benvinguts i benvingudes a casa vostra!

La presidenta de TMB, Laia Bonet, amb les noves incorporacions a l'acte de benvinguda celebrat al CON de Zona Franca. Foto: Miguel Ángel Cuartero.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB