Dimecres, 14 d'abril de 2021

“Benvinguda TMB”, el programa d’acollida virtual pels nous empleats

 

“Benvinguda TMB”, el programa d’acollida virtual pels nous empleats

Benvinguda TMB”, neix amb l’objectiu que el nou empleat conegui l’empresa on comença a treballar , quins són els valors, la cultura i els avantatges de treballar a TMB.

Servei TOP / 19.06.20 - 07:46h

A TMB som conscients del valor que té la integració de les persones a la companyia. La incorporació és un dels moments més especials de la nostra vida laboral. Per aquesta raó volem acompanyar als nous empleats en els seus primers passos dintre de l’organització.

Aprofitant les noves incorporacions d’estiu avui s’ha posat en marxa el programa d’acollida virtual, “Benvinguda TMB”, un espai que d’una manera interactiva i molt senzilla d’utilitzar, facilita  informació bàsica de la companyia per a adquirir una visió global i integradora de l’organització.

Tots els empleats estan convidats a entrar i conèixer tota la informació que recull el nou programa d’acollida virtual mitjançant aquest enllaç. També trobaràs l'accés a l’espai Serveis al treballador del menú del portal de la intranet i podràs accedir amb el teu usuari i contrasenya usual. 

Volem que sigui un programa viu i obert pel qual hi ha la possibilitat de fer propostes mitjançant el correu servei_TOP@tmb.cat  amb l’assumpte “Propostes acollida virtual”. S’estudiarà la viabilitat de cada una de les vostres aportacions. 

Spot publicitari del programa “Benvinguda TMB”: https://youtu.be/aZae8xYVUvE 

Video YouTube: 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB