Dijous, 25 de febrer de 2021

El BBT renova la seva flota amb deu cotxes de 14 metres

 

Nou BBT / Pep Herrero

El BBT renova la seva flota amb deu cotxes de 14 metres

Els nous vehicles amplien la capacitat del pis superior i afegeixen connectors USB, per a la recàrrega de dispositius mòbils, als serveis actuals de wifi i audioguia en totes les places.

Albert Piqué / 21.07.16 - 08:30h

En els propers dies s’incorporaran a la flota del Barcelona Bus Turístic (BBT) deu vehicles de 14 metres de longitud i dos pisos, que substituiran els vehicles més antics de la flota del BBT, 74 unitats, entre els quals hi ha les jardineres d’un sol pis, que van ser construïdes a partir de la reforma de cotxes estàndard MAN del 1992. Una d’aquestes serà preservada com a part de la col•lecció de vehicles històrics de la Fundació TMB.

Característiques tècniques

Els nous vehicles han estat construïts amb xassís low entry de Volvo i carrosseria de Sercar. Els seus motors dièsel, de 263 kW, acrediten la màxima qualitat ambiental dins dels propulsors tèrmics Euro 6. Disposen de 83 seients (dels quals 69 al pis superior descobert, un 35% més que els cotxes actuals) i una plaça per a cadires de rodes al pis inferior. Una altra novetat és que totes les places disposen d’un sistema de càrrega USB per a dispositius mòbils, a més dels mateixos serveis que la resta de flota del BBT: wifi gratuït de banda ampla, audioguia en 16 idiomes i facilitats per a persones amb pèrdua auditiva.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB