Dissabte, 19 de setembre de 2020

La Barcelona romana i medieval

 

BCN_romana_medieval

La Barcelona romana i medieval

Saps que  Barcelona amaga racons que podrien formar part de l’escenari de qualsevol pel·lícula de terror? O que la Inquisició catalana va ser una de les més cruels i que va fer cremar a la foguera centenars de bruixes i bruixots? 

Redacció / 25.02.19 - 08:30h

TMB Saludable i GoBCN han organitzat per a la GENTMB una ruta per la Barcelona romana i medieval. La GenTMB que s'animi a fer-la descobrirà palaus, edificis civils, esglésies i temples d'emperadors, així com emocionants històries de bruixes o de les tremendes crueltats dutes a terme per la Inquisició. Descobreix-lo fent aquesta ruta!

La ruta es farà el dia 8 de març a les 17 hores i el punt de trobada és davant del Hard Rock Café de Plaça de Catalunya, 10 minuts abans de l’inici de la visita. 

El preu de la ruta es de 5,20 € per als empleats/des; 7,80 € per als familiars amb passi i 13 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a mailing@gobcnrutas.com amb còpia a dcavalle@tmb.cat i arodriguez@tmb.cat i abonar la quantitat corresponent al número de compte del BBVA ES5901828727580200690108 en el moment de formalitzar la reserva. 

Les places són limitades.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB