Diumenge, 5 de juliol de 2020

Avui arrenca la novena edició del Tria la teva causa

 

Avui arrenca la novena edició del Tria la teva causa

Per novè any consecutiu, els treballadors de TMB poden proposar causes socials que finalment puguin esdevenir la causa solidària de TMB per a l'any 2019.

Redacció / 15.02.19 - 14:52h

Avui, tots els treballadors de TMB rebran un correu electrònic del departament d'estudis amb un petita enquesta, a través de la qual cada treballador podrà proposar aquella o aquelles causes socials o entitats amb les quals tingui una especial vinculació. El termini per participar-hi conclourà el dia 28 de febrer.

El dia 1 de març a GenTMB  es publicaran les cinc causes més votades i s'obrirà la segona ronda de votacions, que anirà del 05 al 29 de març, per escollir-ne una. 

Finalment, el dia 3 d'abril es donarà a conèixer la causa escollida pels treballadors de TMB per a la campanya del Mou-te 2019 i es començarà el treball de disseny de les activitats, conjuntament amb les entitats més representatives de la causa, que es duran a terme en l'últim trimestre de l'any.

La causa ha de ser de caràcter local, desenvolupada per una entitat social legalment constituïda, que no hagi estat escollida en anteriors edicions, i amb la qual el treballador que la proposi tingui una implicació o vincle directe. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
RSC
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB