Patge Reial
Patge Reial

Atenció! Arriba el Patge Reial

El Patge Reial de Ses Majestats els Reis d'Orient convida als nenes i nenes de la família TMB a fer-li arribar les seves cartes gravades en vídeo, i a xatejar amb ell. Els infants que hi participin obtindran 4 entrades per anar al cinema. 

Albert Piqué / 31.12.20 - 11:03h

Per fer-ho més fàcil en uns Reis en època de Covid-19, tots els nens i nenes de la família de TMB podran fer arribar les seves cartes gravades en vídeo a través de www.wetransfer.com a comunicaciointerna@tmb.cat o per WhatsApp al 650 97 59 41.

El mateix dia 4 de gener, matí i tarda, podran connectar-se en directe online per explicar de viva veu al Patge Reial què és el que volen que els portin els Reis i per contestar a la tradicional pregunta de si aquest any s'han portat bé (o no). 

Totes les videocartes seran escoltades amb especial atenció i lliurades a Ses Majestats els Reis perquè la il·lusió dels petits de la casa es transformi en aquells regals màgics el dia 6 de gener! 

Ah, i tots els infants que enviïn les seves videocartes rebran 4 entrades per anar a veure "El jinete del dragón" diumenge dia 10 de gener a les 12h del migdia, al cinema Filmax Gran Via.

Els Reis ja venen, els Reis ja van… i també van en transport públic per arribar a tots els nens i nenes de la família de TMB! 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB