Aquest Nadal continua formant-te!

Anglès, francès, alemany, italià, Microsoft office 365, excel, word, teams, onenote, sharepoint, treball en equip, masterclass motivacionals, tot això i molt més al “Campus TMB”

Desenvolupament de Talent i Gestió del Coneixement / 23.12.22 - 10:15h

Més de mil persones de la plantilla de TMB ja estan utilitzant la plataforma d’Idiomes Speexx que la companyia té a l'abast de tothom. Una eina gratuïta i accessible que permet aprendre i practicar anglès, francès, italià i alemany des de qualsevol lloc, qualsevol dia i a qualsevol hora. Aprendre idiomes mai ha estat tan fàcil! 

Si el que prefereixes és millorar els teus coneixements de l’office 365, a la plataforma de GoodHabitz trobaràs cursos de: “Word” que t’ensenyaran a crear, emmagatzemar, organitzar i processar textos per a obtenir el màxim profit i de manera professional dels teus textos; de “OneNote” on aprendràs a utilitzar l'eina de Microsoft, i totes les seves opcions, per a guardar la informació en blocs de notes, introduint tota mena d'elements i podent compartir-los posteriorment; Teams: sabràs compartir arxius, planificar reunions de manera eficaç, fer presentacions, configurar un espai de Teams ordenat i conèixer la unió entre Teams i SharePoint; Excel: crear panells atractius i compartir els resultats a través de Microsoft 365, aprendre les funcions bàsiques, i molt més; “Com treballar en equip amb Microsoft365”.

Al Campus TMB i dins de la plataforma de GoodHabitz també trobaràs cursos i conferències en format vídeos de curta durada, d’entre 1’ i 3’, de reconeguts conferenciants sobre temes de motivació.

D’entre els més de 100 cursos disponibles a la plataforma de GoodHabits destaquem la masterclass de la Pilar Jericó i  la del Ben Tyler.

La Pilar Jericó ens parla a la seva masterclasse “Mentalidad para el cambio”,  del temor que sentim davant els canvis, però són inevitables. El món en el qual vivim, i sobretot els nostres llocs de treball, canvien constantment i ho fan a un ritme cada vegada més ràpid. No podem frenar el canvi, així que l'única cosa que ens queda és adaptar-nos a ell. Per sort, és possible desenvolupar el que Pilar Jericó diu «mentalitat per al canvi» o change mindset. En aquesta masterclass, aprendràs per què ens costa tant canviar, què desencadena el canvi en nosaltres i què podem fer per a encarar-lo d'una manera més positiva.

Cambiar el comportamiento”, és el títol de la masterclasse del Ben Tyler. En ella ens explica que qualsevol amb una mica d'experiència en la vida sap que canviar de comportament no és tasca fàcil. Requereix temps, energia i esforç. Però per sort, hi ha trucs que ens faciliten les coses! En aquesta Masterclass, l'especialista Ben Tyler ens explica com abordar els canvis de conducta, siguin a nivell individual o d'equip. Aprendràs a marcar-te metes factibles, a triar conductes que t'impulsin cap a l'èxit i a crear sistemes de suport que propiciïn aquest canvi que tant anheles. En poc temps, seràs tot un expert en el tema gràcies a les millors pràctiques de la psicologia conductual.

Finalment, i no menys important, us recomanem donar una ullada als articles anteriorment publicats:

“El poder de la mente“ per Victor Küppers | GenTMB

Mira què et proposen la Pilar Jericó i el Mario Alonso | GenTMB

Coneix els cursos de l’Alejandra i la Silvia | GenTMB

Coneix els cursos de David Allen i Dan Parker | GenTMB

Recorda, continuar formant-se és important i fonamental i accedir-hi és molt senzill. Entra al Campus TMB, identifica’t i accedeix a la plataforma de cursos Goodhabitz i trobaràs aquests cursos i molts més que poden ser del teu interès.

Des de Desenvolupament de Talent i Gestió del Coneixement us desitgem unes Bones Festes i el millor pel 2023!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB