Dijous, 25 de febrer de 2021

Apunta't a jugar en la 4a edició de la lliga social de pàdel TMB

 

Apunta't a jugar en la 4a edició de la lliga social de pàdel TMB

Després de mig any aturada, la lliga social de pàdel TMB torna amb força i ganes, complint amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19.

Redacció / 05.10.20 - 11:23h

Fer esport i passar-ho bé en un entorn social no competitiu que fomenti la unió entre els treballadors i treballadores de la companyia és l'objectiu principal de la lliga.

La competició consta de tres categories: Divisió d'Honor, Primera Divisió i Segona Divisió, cadascuna de les quals és una lliga independent de les altres que consta de dues fases, la regular i la final. En la fase regular tots els inscrits juguen contra tots, i una vegada acabada, els quatre primers classificats juguen les semifinals i la final. Segons les parelles que s'hi apuntin, es jugaran un o dos partits contra cada parella. En acabar la lliga, els tres primers classificats de la fase regular de Primera Divisió i de Segona Divisió pujaran de categoria i els tres últims de Divisió d'Honor i Primera Divisió baixaran de categoria. Els partits es juguen al millor de tres sets amb tie break en tots, si fos necessari.

El campionat està obert a totes les parelles que estiguin interessades a participar-hi, però si no tens parella, també t'hi pots apuntar. Hi ha parelles masculines, femenines i mixtes. Els grups s'organitzen segons el nivell. 

Si hi estàs interessat, pots posar-te en contacte via correu electrònic amb Alfredo Domínguez Gil (adominguezg@tmb.cat) i Víctor Gregorio Herrero (vherrero@tmb.cat) responsables de l'activitat, indicant: nom i cognoms, telèfon, correu electrònic i nivell de joc (alt, mitjà o baix) dels dos membres de la parella. (Els empleats que no tinguin parella s'hi podran apuntar i restar en espera per si hi ha algú que també vulgui jugar i no tingui parella). El període d'inscripció finalitzarà el pròxim 19 d'octubre. 

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB