Dissabte, 27 de novembre de 2021

Acte de reconeixement als voluntaris

 

Acte de reconeixement als voluntaris

Dijous es va celebrar el Dia Internacional del Voluntariat i TMB va organitzar un acte de reconeixement al qual hi van ser convidats els 619 voluntaris que han participat en alguna acció solidària al llarg de l’any.

Redacció / 09.12.19 - 12:20h

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat que se celebra el dia 5 de desembre, la GENTMB compromesa amb causes i projectes solidaris o de cooperació a TMB, 619 persones,  van ser convidades a un acte de reconeixement per la tasca que desenvolupen. 

L'acte ha tingut lloc a l’auditori del recinte modernista de Sant Pau sota el lema “Mobilitat amb valors”.

La benvinguda ha estat a càrrec de Raquel Díaz, Cap de la Responsabilitat Social Corporativa que ha fet un repàs a les activitats realitzades al llarg de l'any en curs i ha agraït el compromís i les ganes dels treballadors i treballadores que decideixen fer del voluntariat, un estil de vida. 

Seguidament ha tingut lloc una xerrada reflexiva i motivacional sobre valors i discapacitat a càrrec de la Fundació de persones amb paràlisi cerebral No Somos Invisibles, que ha conclós amb interessants intervencions dels assistents.

Per finalitzar, els participants han pogut compartir un pica-pica per intercanviar impressions i experiències.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB