Dimecres, 12 d'agost de 2020

Acollida del personal d'estiu

 

Acollida del personal d'estiu / Pep Herrero

Acollida del personal d'estiu

Entre el dies 26 i 28 d'aquest mes, a l'auditori del Centre Cívic d'Urgell s'han fet dos actes d'acollida del nou personal d'estiu de metro, 240 nous companys que el proper diumenge començaran a treballar.

Redacció / 29.06.18 - 08:43h

Nervis, il·lusió i sorpresa eren els sentiments que els més de 240 nous agents d'atenció al client expressaven a les portes de l'Auditori del Centre Cívic d'Urgell, escenari triat per donar la benvinguda als nous companys. 

Els assistents havien estat convocats a través d'un correu electrònic del director d'operacions de Metro, Jordi Mitjà, en què els proposava dues dates, en sessió de matí i de tarda. 

La benvinguda va anar a càrrec del director de la xarxa de metro, Marc Grau, que va començar la seva intervenció felicitant els assistents per haver superar l'exigent procés de selecció endegat pel departament de recursos humans de TMB.  

A través d'un vídeo corporatiu i de les explicacions dels comandaments de metro, es va fer un repàs sobre la realitat de la companyia, amb xifres i dades significatives dels tres negocis de TMB, el servei de metro, el servei de bus i els transports per a públics no residents. 

L'acte va ser el moment triat perquè els nous AAC coneguessin els seus caps de línia, caps de grups operatius, comandaments tècnics i coneguessin l'experiència d'alguns d'aquests i d'altres AAC sobre què suposa formar part de l'equip de Metro. Per cloure l'acte, els assistents van signar el seu contracte de treball. 

Així, doncs, a partir del proper diumenge comença a treballar un nou grup de companys; si els veieu o coincidiu amb ells, feliciteu-los! 

 

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB