Col·lage coleccionisme metro i bus / ACEMA
Col·lage coleccionisme metro i bus / ACEMA

ACEMA, Associació de Col·leccionistes Empleats de Metro i Autobusos

Han passat poc més de quinze anys des que el 3 de maig del 2000 un grup de persones van consolidar en una associació les seves idees i inquietuds comunes: ACEMA

Redacció / 23.10.15 - 10:12h

Un grup  d'empleats d’Autobusos i Metro de Barcelona, a més d’altres companys que no treballaven a la companyia, van constiuir ACEMA ara fa 15 anys; tots units per una mateixa afició, el col·leccionisme, en diferents àmbits i facetes, sobretot relacionats amb el món del transport.

Durant tot aquest temps han passat moltes persones per l’Associació. Com qualsevol entitat viva, ACEMA ha viscut diverses etapes en què companys que la van visitar s'hi van quedar; altres només hi van conviure un temps i se’n van anar, persones que van aportar coneixements, anècdotes, experiències i moltes hores de la seva feina personal dedicades al grup, i altres persones que , lamentablement, per llei de vida, ens van deixar per sempre.  Per a ells és el reconeixement d'ACEMA, ja que sense la seva presència i la seva ajuda no s'hauria arribat tan lluny.

Ha estat un llarg recorregut , s'han fet innombrables visites tant a TMB com fora, s'han creat vincles i relacions institucionals amb operadors i fabricants del sector, però el millor encara ha d’arribar, i cap a aquest nou camí es dirigeix un gran grup de persones que, afortunadament, es reparteixen en un ventall d’edats que va dels 15 als 80 anys: joventut i experiència unides per la mateixa afició.

Quinze anys de vida que ACEMA ha intentat recordar en un blog especial que resumeix la seva activitat durant aquest temps, amb un somriure i una ambició que continuarà. S'escriuran nous capítols d'ACEMA. Per això, i perquè volen compartir amb tothom els anys que vénen, et conviden a formar part d’aquesta Associació de Col·leccionistes Empleats de Metro i Autobusos. Encara que aquí no només hi cap el col·leccionisme pur, sinó també l'afició pel món del transport i TMB. ACEMA t'espera per començar a escriure els pròxims 15 anys.

 http://acema15anys.blogspot.com.es
 acema2011@gmail.com

 http://blogacema.blogspot.com.es
 www.facebook.com/acema2011
 www.flickr.com/photos/acema

                                          

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB