Divendres, 18 de setembre de 2020

9a edició del Concurs de Relats Online oberta a la GenTMB

 

Relats curts 2015

9a edició del Concurs de Relats Online oberta a la GenTMB

Amb l'afegit d'una categoria nova s'inicia la novena edició del Concurs de Relats Online de TMB, en què torna a haver-hi una oportunitat especial per a tota la GenTMB que hi vulgui participar.

Redacció / 07.04.15 - 09:03h

Al lloc web www.relatscurts.tmb.cat/ca,  s'ha iniciat la novena edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB. En aquesta edició hi ha novament un espai especial per a la GenTMB, la cinquena categoria, el premi al millor relat lliure en la modalitat restringida de relat lliure per als treballadors de TMB.

A banda d'aquesta categoria extraordinària, tots els treballadors poden fer la seva proposta també en les 4 categories obertes al públic: Lliure, Conversa WhatsApp, InstaRelat i  Sant Jordi Tweet.

Cada categoria té dos premis i s'hi podrà guanyar un eReader Nubico, una inscripció d'un any a la tarifa plana d'ebooks Nubico i una matrícula a un curs de 20 hores de l'Escola d'Escriptura. Hi ha també els premis extraordinaris a la participació i al relat més votat.

Cal destacar sobretot, però, que els treballadors tenen novament l'oportunitat de concursar en la categoria especial per a la GenTMB i gaudir de la possibilitat de guanyar un dels premis en l'àmbit restringit dels participants de l'empresa.

Tanmateix, com a novetat, aquest any només per participar es guanya un mes de subscripció gratuïta a Nubico.

 

 

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB