Dissabte, 24 d'octubre de 2020

7a promoció del màster en sistemes ferroviaris i tracció elèctrica de la UPC

 

7a promoció del màster en sistemes ferroviaris i tracció elèctrica de la UPC

El curs té una orientació clarament pràctica, i compta amb un ampli ventall de visites tècniques a factories, tallers, instal·lacions i centres de control. Com que es tracta d'una formació modular, es pot cursar complet o bé matricular-se per mòduls.

Albert Piqué / 06.06.17 - 20:38h

El màster en sistemes ferroviaris i tracció elèctrica ha contribuït durant les seves set promocions anteriors a la formació especialitzada dels professionals d'un dels sectors més importants del país. La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és un centre referent en la formació superior dels aspectes tècnics del ferrocarril, com l'operació i l'explotació de serveis ferroviaris, el material rodant i el manteniment de vehicles, l'electrificació i l'energia, la senyalització, la comunicació i la gestió del trànsit ferroviari. Per això compta amb les aportacions dels millors i més experimentats especialistes tècnics en sistemes ferroviaris i els directius actuals de les empreses més representatives del sector, i ofereix una formació d'acord amb les necessitats presents i futures dels professionals de les empreses líders en el sector ferroviari, com TMB. En l'edició anterior, Ivan Altaba Marín va realitzar l'assignatura "Electrificació i catenària" i Òscar Playà Velasco l'assignatura "Explotació tècnica de les infraestructures ferroviàries".

El curs té una orientació clarament pràctica, compta amb un ampli ventall de visites tècniques a factories, tallers, instal·lacions i centres de control, i té un alt nivell de col·locació després de finalitzar els estudis.

Els treballadors de TMB interessats en la realització del màster obtindran un 15% de descompte en l'import de la matrícula.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB