Dilluns, 22 d'octubre de 2018

7a festa solidària per l'Àfrica a la Sala Bikini

 

VII Festa Solidària CSC / CSC

7a festa solidària per l'Àfrica a la Sala Bikini

La Sala Bikini serà l'escenari, la nit de l'11 de novembre, de la setena festa solidària amb música en viu i sortejos de regals, que servirà per recaptar fons per a CSC i SILO.

Redacció / 06.11.17 - 07:00h

Alafia Afro Club i El Hermano Malaquías, habituals als concerts solidaris de Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i SILO, i Loka Linda actuaran el dissabte 11 de novembre a la sala Bikini. La festa començarà a les 9 de la nit i s'allargarà fins a la 1 de la matinada.

Els dos objectius solidaris d'aquesta edició són el proper comboi amb ajuda humanitària cap a l’Àfrica subsahariana que organitzarà CSC i l'ajuda en matèria de nutrició infantil al poblat de Gambasse, a Guinea Bissau, que coordina SILO. 

El preu de l'entrada és de 12 euros i es pot adquirir el mateix dia a la Sala Bikini. T'hi esperem!!!

Conductors Solidaris de Catalunya és una organització no governamental fundada fa 17 anys per empleats d'Autobusos de TMB, especialitzada a organitzar combois d'ajuda humanitària a zones en situació de crisi humanitària o pobresa extrema. L'objectiu principal és oferir tota la planificació logística, el transport i la distribució del material que altres associacions, entitats o ONG sol·licitin i sense cap despesa per a aquestes.

Tots els diners que CSC recapta es destinen, íntegrament, als projectes que s'estiguin desenvolupant o pendents de desenvolupar-se. Les despeses dels voluntaris de CSC, ja siguin de viatges als projectes o d'altra mena, van a compte del cooperant.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB