Divendres, 18 de setembre de 2020

6a festa de Conductors Solidaris de Catalunya i SILO a la Sala Bikini

 

Festa solidària CSC a Bikini 2015 / CSC

6a festa de Conductors Solidaris de Catalunya i SILO a la Sala Bikini

El Hermano Malaquías i La Loca Histérica actuaran solidàriament el dissabte 19 de novembre a la sala Bikini a favor de les ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i SILO.

Àngels Rodríguez / 09.11.16 - 09:15h

A les 9 del vespre del dissabte 19 de novembre s'obriran les portes de la sala Bikini per celebrar la 6a festa solidària amb música en viu, balls africans i sortejos de regals.

L'objectiu solidari d'aquesta sisena edició és donar suport en la logística als camps de refugiats a Grècia, en concret a la zona de Tessalònica, on l'ONG CSC fa un any que hi col·labora, i per ampliar tres cursos més l'escola de secundària que SILO té al poblat de Gambasse, a Guinea Bissau.

La festa compta amb les actuacions en directe i desinteressades dels grups Alafia Afro Club,  El Hermano Malaquías i La Loca Histérica.

El preu de l'entrada és de 12 euros i es pot adquirir el mateix dia a la Sala Bikini. T'hi esperem!!!

Conductors Solidaris de Catalunya és una organització no governamental fundada fa 16 anys per empleats d'Autobusos de TMB, especialitzada a organitzar combois d'ajuda humanitària a zones en situació de crisi humanitària o pobresa extrema. L'objectiu principal és oferir tota la planificació logística, el transport i la distribució del material que altres associacions, entitats o ONG sol·licitin i sense cap despesa per a aquestes.

Tots els diners que CSC recapta es destinen, íntegrament, als projectes que s'estiguin desenvolupant o pendents de desenvolupar-se. Les despeses dels voluntaris de CSC, ja siguin de viatges als projectes o d'altra índole, van a compte del cooperant.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB