Dissabte, 19 de setembre de 2020

6a edició sortida d'esquí, raquetes de neu i natura

 

6a edició sortida d'esquí, raquetes de neu i natura

El dies 5, 6 i 7 d’abril l'estació d'esquí de la Vall de Núria acollirà la sisena edició del cap de setmana de neu organitzat pel Grup Excursionista de TMB.  

Redacció / 20.02.19 - 08:59h

La tradicional sortida a esquiar, fer raquetes i gaudir de la natura, celebra aquest any la 6a edició. Una aventura a la neu amb els encants de la Vall de Núria organitzada pel Grup Excursionista de TMB que s’ha convertit en tota una tradició gràcies al èxit assolit en les anteriors edicions.

És una activitat oberta als treballadors, amics i familiars que vulguin gaudir dels esports d'hivern i viure la neu del Pirineu d'una manera diferent, esquiant o fent rutes de senderisme, o amb les raquetes de neu, idònies per a tots els públics, ja que permeten desplaçar-se amb facilitat per sobre de les superfícies nevades. Aquest és, possiblement, l'esport més semblant a l'excursionisme tradicional, amb la diferència que es realitza sobre un medi en canvi constant, la neu. Amb l'ajut d'unes raquetes, bastons i un material de seguretat, aquest esport et permet descobrir la muntanya hivernal caminant i gaudint del paisatge majestuós de la Vall de Núria.

Aquelles persones que estiguin interessades a fer l'excursió trobaran tota la informació al cartell informatiu i s'han de posar en contacte amb el coordinador del Grup Excursionista de TMB, Manuel Iribarne, miribarne@tmb.cat i Sònia Domínguez, sdominguez@tmb.cat

Heu de tenir en compte que les places són limitades i que s'atendrà la petició per rigorós ordre de sol·licitud. S'ha de fer un primer pagament, per targeta bancaria, equivalent al 40% de l'import total  i un segon pagament uns 20 dies abans de la sortida.

Aquest any, a diferència dels anteriors, l’excursió a Nuria la farà cadascú pel seu compte, les persones amb passi de TMB tindran el cremallera i el telecabina, de pujada i baixada  de franc i tothom tindrà el mateix descompte en la resta de serveis, inclosa la pensió completa.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB