Dissabte, 24 d'octubre de 2020

3a edició Ruta Medieval del Born

 

Ruta Medieval del Born

3a edició Ruta Medieval del Born

Descobreix l'encant del barri de la Ribera, antic barri de mercaders, mariners, artesans i associacions gremials, a la poderosa època medieval.

Redacció / 03.02.20 - 09:59h

Born, etimològicament, vol dir justa o torneig. Avui aquesta paraula dóna nom a l'antic barri de la Ribera, al que era una plaça on se celebraven tornejos medievals, festes i processons populars, entre els segles XIII i XVII.

La ruta medieval pel Born és aquest diumenge 9 de febrer a les 11 hores del matí. El punt de trobada és la plaça Ramon Berenguer, al costat de l'estàtua, 5 minuts abans de l'inici de la visita. 

El preu de la ruta és de 5,20 € per als empleats/des; 7,80 € per als familiars amb passi i de 13 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a info@gobcnrutas.com amb còpia a Servei-Top@tmb.cat  indicant el nombre de places que vols reservar. Quan s’arribi al mínim d’aforament per a poder realitzar l'activitat GoBcn t'avisarà perquè facis efectiva la transferència directament al seu compte bancari. Compte BBVA ES62 0182 8727 5602 0068 2295. 

Vols descobrir el Born Medieval aquest diumenge? Anima’t i fes la ruta! Les places són limitades.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB