Dimecres, 30 de setembre de 2020

3a edició Ruta de la Luxúria

 

3a edició Ruta de la Luxúria

Vols conèixer la història més canalla de la Barcelona de fa més d'un segle? Saps per què se'n diu Barri Xino, del barri proper al port de Barcelona?

Redacció / 10.02.20 - 08:08h

La GenTMB que s'animi a fer aquesta ruta descobrirà els secrets d'un barri en el qual el dia i la nit eren la frontera de la moral. Prostitutes, proxenetes, trilers, mariners de pas, artistes, escriptors, polítics... tots passaven pel Xino. No t'ho perdis i descobreix les històries més canalles de més d'un segle d'història.

La sortida es farà el dia 15 de febrer a les 17 hores i el punt de trobada serà a la Rambla, 7 davant del Centre Arts Santa Mònica, 5 minuts abans de l'inici de la visita.

El preu de la ruta és de 5,20 € per als empleats/des, 7,80 € per als familiars amb passi i 13 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a info@gobcnrutas.com amb còpia a Servei-Top@tmb.cat indicant el nombre de places que vols reservar. Quan s'arribi al mínim d'aforament per poder realitzar l'activitat GoBcn t'avisarà perquè facis efectiva la transferència directament al seu compte bancari. Compte BBVA ES62 0182 8727 5602 0068 2295. 

Les places són limitades.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB