Dissabte, 6 de març de 2021

2ona edició Ruta de la Luxúria

 

2ona edició Ruta de la Luxúria

La data de sortida canvia al 8 de novembre. Amb la tardor comença la segona edició de les rutes guiades per la Barcelona luxuriosa, per la Barcelona Medieval del Born o per la Barcelona vampírica.

Redacció / 14.10.19 - 08:01h

Aquesta 2ona edició s’inicia amb la sortida per la ruta de la luxúria. La GenTMB que s'animi a fer-la descobrirà els secrets d'un barri en el qual el dia i la nit era la frontera de la moral. Prostitutes, proxenetes, trilers, mariners de pas, artistes, escriptors, polítics ... tots passaven pel Xinès. No t'ho perdis i descobreix les històries més canalles de més d'un segle d'història.

La sortida es farà el dia 8 de novembre a les 17 hores i el punt de trobada serà la sortida del Metro L-3 Drassanes, la sortida de les mateixes Rambles, 10 minuts abans de l'inici de la visita. 

El preu de la ruta es de 5,20 € per als empleats/des; 7,80 € per als familiars amb passi i de 13 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a mailing@gobcnrutas.com amb còpia a arodriguez@tmb.cat i Servei_Top@tmb.cat i abonar la quantitat corresponent al número de compte del BBVA ES 62 0182 8727 5602 0068 2295 en el moment de formalitzar la reserva. Les places són molt limitades.

 
Documents: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB