Divendres, 18 de setembre de 2020

2a sortida d'esquí i raquetes de neu

 

Vall de Núria

2a sortida d'esquí i raquetes de neu

Els propers 14 i 15 de març l'estació d'esquí de la Vall de Núria acollirà la segona edició del cap de setmana de neu organitzat pel grup excursionista de TMB. 

Redacció / 16.02.15 - 08:28h

Un any més, amb l'arribada de la neu i després de l'èxit assolit l'any passat, el Grup Excursionista de TMB organitza una escapada a la Vall de Núria per tal que tots els aficionats a l'esquí o a les raquetes de neu, o aquells que vulguin provar-ho per primer cop, puguin gaudir d'allò més juntament amb els seus companys.

Les raquetes de neu són l'esport d'hivern ideal per a aquells a qui no els sedueix esquiar però sí caminar o fer senderisme per les muntanyes. Aquesta disciplina els permetrà gaudir de la neu d'una manera diferent a lliscar per les pistes d'esquí, descobrir espais forestals de la zona i els magnífics paisatges que envolten les muntanyes de la Vall de Núria.

Es tracta d'una activitat tècnicament senzilla i accessible a persones amb diversos nivells de forma física o aprenentatge, i per això és molt atractiva per a famílies amb nens o per gaudir en grups amb els amics.

Aquelles persones que estiguin interessades a fer l'excursió han de posar-se en contacte amb el coordinador del Grup Excursionista de TMB, Manuel Iribarne miribarne@tmb.cat, o amb l'Àngel Rodríguez arodriguez@tmb.cat

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB