Divendres, 18 de setembre de 2020

25 solidaris viuen una experiència inigualable a la BML

 

Part de l'equip de TMB participant en la BML

25 solidaris viuen una experiència inigualable a la BML

Per segon any consecutiu la GENTMB ha tornat a estar present a la Barcelona Magic Line, la prova esportiva que busca sensibilitzar i recollir fons per als programes d'atenció a les persones més vulnerables.

Redacció / 09.03.15 - 09:45h

Un equip format per 25 persones ha participat en les diverses modalitats (40 km, 20 km o 10 km) de la Barcelona Magic Line (BML). Tot i recórrer distàncies diferents, els tres grups s'han ajuntat a la plaça d'Espanya per recórrer els darrers 10 km junts i gaudir-ne plegats.

Tot i tractar-se d'un recorregut exigent, que travessa tota la ciutat passant per un total de 9 cims, entre els quals s'hi compten el Tibidabo i Montjuïc, el suport, la companyonia i els  avituallaments al llarg de tot el recorregut van ajudar a fer el repte més fàcil. 

Els participants han destacat que l'esforç que han de fer es veu plenament recompensat per la gesta solidària que significa, cosa que els encoratja a repetir l'experiència l'any vinent. A més, emplacen la GenTMB a sumar-s'hi.

La BML és una caminada no competitiva en la qual participen equips d'entre 3 i 25 persones. Cada equip es marca un repte solidari: implicar el seu entorn per sensibilitzar com més gent millor i recollir diners per a programes socials, i un repte esportiu, la distància a recórrer el dia de la caminada. El 100% dels diners aconseguits en el marc de la BML es destinen als programes de salut mental, discapacitat intel·lectual, dependència, persones sense llar, infància hospitalitzada, recerca biomèdica i cooperació internacional de la Fundació Sant Joan de Déu.

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB