Dimecres, 30 de setembre de 2020

19a jornada activa d'educació viària

 

19a jornada activa d'educació viària / M.A. Cuartero

19a jornada activa d'educació viària

TMB Educa va participar ahir en l'espai dels infants de la 19a jornada d'educació viària organitzada per la Guàrdia Urbana. Hi van assistir al voltant de 2.000 alumnes de primària d’escoles de la ciutat, acompanyats dels seus respectius professors.

Redacció / 25.05.18 - 08:56h

El Fòrum ha acollit més de dos mil nens i nenes de primària per a la festa de cloenda del curs d'educació viària de la Guàrdia Urbana, que té com a finalitat reforçar els coneixements dels nens i les nenes sobre la mobilitat segura, la convivència, el civisme, la prevenció del risc i el respecte al medi ambient.

En aquesta edició, TMB ha organitzat els tallers de transport públic i sostenibilitat on l'empresa ha desenvolupat dos activitats: un taller de fabricació de xapes i un recorregut per l'interior d'un autobús on se’ls si ha explicat temes d’educació mediambiental. En baixar de l'autobús tots els participants han recollit a la zona d'informació guies de transport i gorres.

Els objectius de les activitats desplegades per TMB Educa són fonamentalment 4: que els alumnes de primària valorin l'ús del títol de viatge i creïn un lligam amb ell amb la seva personalització, que es familiaritzin amb les parts d'un autobús, que es conscienciïn que hi ha gent amb necessitats especials i que cal respectar els llocs que tenen reservats i aconseguir que comentin a casa l'experiència gràcies als materials d'obsequi. 

La jornada s'ha desenvolupat amb normalitat i TMB ha repetit novament l'èxit de participació d'altres anys. TMB ha col·laborat novament  perquè ja de ben petits els nens i les nenes aprenguin hàbits de mobilitat segura i desenvolupin actituds cíviques i solidàries amb el seu entorn.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB