Dimecres, 20 d'octubre de 2021

14a Cursa de Transports Urbana de Barcelona

 

PTP

14a Cursa de Transports Urbana de Barcelona

L’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i l’Associació Bicicleta Club de Catalunya (BACC), amb el suport, entre d’altres de TMB, organitzen la 14a Cursa de Transports Urbana de Barcelona.

Redacció / 20.09.17 - 10:37h

La cursa de transports, que enguany celebra la seva 14ª edició i se celebrarà demà dijous 21 de setembre a la tarda, és un esdeveniment que s’emmarca dins les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Diverses persones realitzen desplaçaments entre un origen i una destinació comuns, utilitzant transport públic (bus, metro, tramvia), transport privat (cotxe i moto), bicicleta, bicicleta pública, patins i patinet.

No es tracta d’una competició de velocitat, sinó de la simulació d’un desplaçament laboral, d’estudis o de tràmits, respectant les normes de circulació i utilitzant correctament el transport públic. En acabar es compara el cost, l’impacte ambiental i el temps de viatge de cadascun dels modes de transport. 

Enguany hi haurà rutes des del Campus Besòs, Gràcia, Nou Barris (Parc Central), la Plaça d'Osca (Sants), el Polígon de la Zona Franca (Oficines de TMB), les Rambles, la Sagrera i la Zona Universitària, amb una destinació comuna, l'edifici Media-TIC del 22@, a la superilla del Poblenou. Un cop arribin al destí, els participants podran gaudir d’algunes sorpreses, un petit berenar i una targeta T-10 de regal per haver-hi participat. Es podran utilitzar diverses combinacions de transport públic (bus, metro, tramvia), transport privat (cotxe i moto), bicicleta, bicicleta pública, patins i patinet.

Més informació sobre els punts de sortida i quins modes de transport hi ha disponibles a cada ruta, i per fer la inscripció aquí.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB