Homenatge socis TB / Ignacio Alcántara
Homenatge socis TB / Ignacio Alcántara

L’Associació ret homenatge als socis de més edat

El 9 de novembre, com cada any per aquestes dates, l’Associació va retre un homenatge als socis de més edat, aquells que ja han recorregut un llarg camí en les seves vides, bona part del qual prestant servei a l’empresa.

Redacció - Toni Bruquetas / 10.12.12 - 10:03h

Acompanyats de les parelles, fills i amics, van omplir de gom a gom la sala del restaurant on va tenir lloc l’esdeveniment, i gràcies a la seva presència l’acte va tenir un aspecte magnífic. El presidien Asunción Santolaria i José Antonio Nuel, en representació de l’empresa, i Carmelo Justicia, president de l’Associació.

Asunción Santolaria va dirigir unes emocionades paraules de felicitació a tots el assistents, en què va remarcar que el motiu de l’acte demostra un cop més el sentit familiar que des de sempre ha distingit la nostra empresa. Va recordar els jubilats que amb aquells vells tramvies van moure Barcelona i ara són els seus fills o fins i tot els seus néts els qui els han pres el relleu a l’empresa i condueixen cada dia els moderns autobusos de TMB que segueixen fent el mateix que feien el seus progenitors, moure Barcelona.

Tot seguit, Carmelo Justicia, president de l’Associació, es va sumar a les felicitacions i va convidar tots els homenatjats a seguir en el si de l’associació i a gaudir de les activitats que s’organitzaran.

Després de l'esmorzar es va lliurar un obsequi a cadascun dels homenatjats,  una peanya personalitzada al·legòrica de Barcelona i el seu transport públic, així com un clauer metàl·lic gravat amb un nostàlgic bitllet dels que valien 0,80 cèntims de pesseta.

L’acte va concloure amb una excel·lent actuació de la Coral de TMB.

Els vint-i-set companys homenatjats

Alejandro Álvarez Gómez, Antonio Arjona Camacho, Vicente Balfagón Betes, Francisco Camacho Jurado, Manuel Carmona Llamas, Fernando Carrascosa Bustos, Primitivo Díaz Urbina, José Flores Novo, Sebastián González Rodríguez, José Honorato Martín, Celedonio Martínez Caballero, Juan Miguel Mesas Sánchez, Doroteo Mingueza Crespo, Celso Mosquera Gundín, Tomás Nieto Seisdedos, Avelino Page Dapena, Josep Pagés Mallafré, Andrés Peñarando Pizarro, Celio Pérez Camacho, Julián Pina Tello, José Regidor Gómez, Patricio Roso González, Antonio Rubio Capel, Valeriano Saz Saz, Joaquín Vega Lozano, Manuel Veiga Fernández i Pere Vila Carbonell,  tots en edats compreses entre els 78 i els 80 anys. 

Actuació de la Coral de TMB / Ignacio Alcántara
Actuació de la Coral de TMB / Ignacio Alcántara
A. Santolaria, J. A. Nuel i C. Justicia  / Ignacio Alcántara
A. Santolaria, J. A. Nuel i C. Justicia / Ignacio Alcántara

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB