Cristina, Fran i Mireya van acompanyar l'Estefanía que esperava el naixement del seu bebè
Cristina, Fran i Mireya van acompanyar l'Estefanía que esperava el naixement del seu bebè

Una providencial assistència a un part per personal de metro, a les portes del Nadal

La Mireya, el Fran, tots dos auxiliars de control i informació, i la Cristina, agent d’atenció al client, van assistir a l’estació Paral·lel de l’L2 l’Estefanía, una dona embarassada, fins que el SEM va fer-se càrrec de la futura mare.

Redacció / 28.12.23 - 10:00h

El passat 22 de desembre, quan tothom estava pendent de la loteria i de les darreres peticions al Pare Noel, una dona embarassada, l’Estefanía, va començar a sentir fortes contraccions a l’estació Paral·lel (L2) i va requerir ajuda al personal de metro. 

Com esdevé en els casos que alguna persona necessita assistència mèdica, tothom va posar mans a l’obra perquè tot acabés bé. En aquesta ocasió, amb la pressió afegida de la possibilitat d’haver d’atendre un naixement.

La Mireya, el Fran, tots dos auxiliars de control i informació, i la Cristina, agent d’atenció al client, van ser les tres persones que van acompanyar l’Estefanía en aquells moments de nervis: la Cristina i la Mireya acomodant el millor possible l’Estefanía per a l’espera i mirant de calmar-la; i el Fran fent d’enllaç amb el 112.

Finalment, els serveis d’emergència van emportar-se l’Estefanía a un centre mèdic. La Cristina diu que “tot i que hauria estat bonic que el bebè nasqués aquí, en un moment així, tot i la bona voluntat que hauria posat tothom, és millor estar en mans de professionals”. La Mireya recorda que quan ja se l’emportaven, l’Estefanía es resistia a deixar-li anar la mà. I el Fran ho recordarà com “una experiència totalment nova” i com un dia de feina ben diferent als habituals.

Felicitats a tothom per la bona feina! 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB