Alguns dels premiats i premiades pel seu esforç d'estalvi d'aigua
Alguns dels premiats i premiades pel seu esforç d'estalvi d'aigua

Qui ha fet el major esforç d’estalvi d’aigua a les llars de TMB?

Les 10 famílies de la plantilla que han acreditat un major estalvi d’aigua ja tenen les cistelles de productes ecològics a casa. L'obsequi formava part de la campanya de sensibilització de la sequera que hem portat a terme al llarg del 2023. 

Redacció - Gestió Mediambiental / 27.12.23 - 10:00h

Durant el mes de novembre (amb motiu de la campanya de conscienciació sobre la sequera promoguda per la unitat de gestió mediambiental i comunicació interna) s’han repartit els obsequis als guanyadors i guanyadores que hi han participat i han demostrat l'estalvi fet. 

El principal reconeixement consistia en 10 lots formats per productes ecològics (valorats en 50 euros) destinats a les famílies que han acreditat haver aconseguit la major reducció d’ús d’aigua a la llar entre les persones participants. La resta de participants que també han acreditat una reducció han rebut una ampolla d’aigua fabricada en acer inoxidable i logotipada.

L’objectiu de la campanya (que va arrencar el passat 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua) era, davant la greu i persistent falta de pluges que viu Catalunya, conscienciar la plantilla de TMB sobre la importància de no malbaratar aigua, donant eines per aconseguir la fita tant a l’àmbit laboral com al domèstic.

La Jessica, l’Ana Isabel, l’Antonio, la Carmen, el Francisco Javier, la Tania la Clàudia, la Laura, el Luis i el David s’han emportat la cistella de productes en compensació pel seu esforç. 

Un escenari que continua i s’agreuja

Si bé actualment estem en l’estadi de preemergència, les previsions fan pensar que entrarem en la fase d’emergència (quan els embassaments estiguin només al 16% de la seva capacitat) al gener.

Amb aquesta data en ment, el Govern ja ha avançat algunes noves restriccions o l’enduriment de part d’aquelles que estan en vigor. Entre d’altres, prohibir temporalment el creixement de projectes o l’inici d’activitats que per desenvolupar-se amb garanties necessiten un ús important d’aigua (en sector turístic, Industrial, serveis, comercial i agroindústria).

Davant d’aquest escenari, TMB continuarà aplicant mesures d’estalvi i reaprofitament d’aigua en totes les seves instal·lacions, i també treballant per contribuir a sensibilitzar la plantilla i les seves famílies contra el malbaratament de recursos hídrics.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB