Participa en el 17è concurs de Relats Curts

Avui arranca la dissetena edició i tots els treballadors i treballadores que vulguin participar-hi poden fer-ho en qualsevol de les quatre categories, així com la categoria especial per a la GenTMB Relat Lliure Treballador.

Redacció / 28.03.23 - 09:15h

La web http://relatscurts.tmb.cat/ ja està en marxa i s’inaugura així una nova edició del Concurs de Relats Curts de TMB. Tothom que estigui interessat a participar-hi pot fer-ho fins al 29 de maig.

L’edició d’enguany consta de cinc categories en les quals pot participar tothom: Relat Lliure, Relat escolar, TuitRelat, InstaRelat i la categoria especial per a la GenTMB Relat Lliure Treballador. Totes les categories tenen regals molt interessants i com ja saps, com a treballador tens una possibilitat més i és la de participar en la categoria Relat Lliure Treballador en la que destaquen com a regals una tauleta Samsung Galaxy S7, matrícula gratuïta a un videocurs en directe de 20 h de durada de l’Escola d’Escriptura o un lot de llibres d’Ateneu.

Consulta les bases del concurs publicades al peu de l’article, i veuràs tot el que pots guanyar en qualsevol de les categories.

Els finalistes es donaran a conèixer a partir del 29 de maig i l’entrega de premis es farà al juny.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB