Javier Albares aconsella com millorar el son
Javier Albares aconsella com millorar el son

Millora el teu repòs nocturn amb els consells de la plataforma GoodHabitz

La plataforma GoodHabitz posa a la teva disposició (a través del campus TMB) unes breus píndoles en vídeo on un expert en medicina del son aconsella com assolir un descans reparador.  

Redacció / 08.01.24 - 10:00h

Recordes quina va ser la darrera vegada que vas dormir ‘com un bebè’? La plataforma GoodHabitz (disponible a través del campus de formació de TMB) recull els consells de Javier Albares per aconseguir-ho.

Albares és especialista en neurofisiologia clínica i medicina del son. Ens fa arribar les seves recomanacions en cinc vídeos curts (un màxim de 5 minuts) amb explicacions raonades de com millorar el repòs nocturn.

De fet, es calcula que el 40% de la població mundial pateix algun trastorn del son. Aquests inclouen l’insomni, els malsons, l’apnea del son o el somnambulisme, entre d’altres. Dormir malament pot tenir afectacions importants sobre l’àmbit laboral i el personal, ja que l’ésser humà necessita descansar bé per la nit per rendir i sentir-se bé durant el dia. 

Aquí teniu els continguts del Javier Albares (inclosos a l’apartat ‘Cara a cara’ del curs ‘Dormir bé’):

Per últim, si voleu compartir un consell o tenir un detall amb un company o companya de feina, trobareu una targeta imprimible al peu d’aquest article.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB