El Leo, AAC, organitza el primer festival de blues del Clot

“Clot amb Blus” és el títol del primer festival de blues del Clot organitzat pel Leo Cayuela, Agent d’Atenció al Client, de L4 i l’Ateneu del Clot.

Redacció / 07.11.23 - 09:52h

Emmarcat dins de la festa major del barri del Clot-Camp de l’Arpa, el festival “Clot amb Blues” se celebra des de l’11 al 17 de novembre a l’Ateneu del Clot, carrer Muntanya, 16 bis.

La inauguració del festival serà el dia 11 a les 18:00 hores on podrem gaudir no només de la música sinó també d’exposicions: una fotogràfica i una altra de guitarres fetes pel mateix Leo i també d’una xerrada sobre el washboard (instrument de percussió versàtil que serveix com un punt de partida per a construir un joc de percussió portàtil personal). L’accés a la inauguració del festival és gratuïta.

El concerts se celebraran el divendres 17 amb les actuacions de: Lust & Found de 19.00 a 20.15 hores i Sister Marion i Balta Bordoy Blues Quartet de 20.30 a 22.00 hores. El preu de l’entrada és de 10 euros, però els empleats i empleades de TMB que assisteixin tindran un descompte d’1 euro, només cal identificar-se en comprar l’entrada a la taquilla. També es poden adquirir per entradium, on el descompte pel personal de TMB ja està aplicat. 

Un festival que neix amb l’objectiu de donar veu a músics de blues del barri i voltants, alhora que acostar la música i la cultura del blues al barri i fer-lo amb una perspectiva local, oberta a les veïnes i veïns, les entitats i els diferents comerços.

Tanmateix, cal explicar que els organitzadors del festival han posat en marxa una campanya de micromecenatge per a cobrir alguns costos.  Hi ha diverses maneres de participar, aportant una petita quantitat o adquirint un dels tres instruments que el Leo ha construït per aquest esdeveniment.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB