Divendres, 26 de febrer de 2021

Quins nens més sensacionals!

 

Quins nens més sensacionals!

Des de fa 2 anys, un grup de persones de TMB ens ajuntem els dimarts a la tarda a Santa Eulàlia, per gaudir del plaer d’aprendre a pintar.

Són unes hores molt relaxades, en un ambient molt cordial, i amb un professor, l’Antoni, que pinta molt bé i sap transmetre els seus coneixements i el seu art. Totes les persones que assistim a les classes teníem inquietuds pictòriques, però ens costava iniciar el camí, perquè asseure's davant d'un cavallet i començar a pintar pot ser molt difícil. Et sembla que no podràs fer-ho, penses que només tacaràs teles i faràs malbé els olis. Però quan coneixes artistes com l’Antoni, que sap ensenyar-te les seves habilitats i tècniques, és quan comences a avançar en el camí de la creació. A les altres persones que estan amb tu, companys i companyes de paleta, els passa pràcticament el mateix, però mires el que estan fent i comences a exclamar: ep, noi, ep, noia, que tu ja has pintat abans! Noi, noia, que bé ho fas! Així, entre aquests efluvis de pintures vas veient com creix el teu nen, el teu quadre. Tants nens i tan macos han omplert la guarderia, i com a bons progenitors, volem mostrar-los al món. És en aquest moment quan torna a ressorgir, per sobre de tots, la figura de l’Antoni, el nostre professor, el nostre mestre, que ens anima a presentar les nostres creacions en societat.

Del 3 al 24 de febrer van estar exposades les nostres teles –els nostres nens- al bar O Lusitano, perquè una altra persona de TMB, Carles, ens va cedir els espais.

Quins nens -teles, quadres- tan sensacionals! Que orgullosos ens en sentim! Hauran agradat al visitant? El comentari, la crítica verbal, és positiva, i omple d'orgull els creadors d’aquestes 28 criatures, que per a nosaltres són joies, veritables obres del nostre art.

Quines ganes tenim que arribi el dimarts per seguir pintant!

T’hi animes el curs que ve? Encara queden places, i en cas que no es cobreixi el mínim, l’oferta s'ampliarà també als familiars.

Grup taller pintura TMB

Taller de pintura / Arxiu
Taller de pintura / Arxiu

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB