Dissabte, 24 d'octubre de 2020

L’aventura de fer una foto

 

L’aventura de fer una foto

Em vaig presentar al concurs fotogràfic d’aquest estiu perquè crec que la fotografia és una forma d’expressió, és la intenció de captar en una imatge un instant únic, un sentiment, i així volia expressar la meva idea. Feia temps que em venia de gust fer una foto al metro, així que aquest concurs era l’excusa perfecta. La idea era que hi sortís una parella d’enamorats en una andana sense que el temps els afectés, que tot voltés entorn seu sense que ells s’adonessin de res, que només compartissin les seves mirades plenes d’amor, inalterable pel pas del temps.

Vaig demanar a la meva germana i a la seva parella que posessin per a la foto, i, per descomptat, vaig tenir l’ajut de la meva dona. Vam anar tots quatre a una estació de metro, vaig posar el trípode en unes escales i vaig fer la foto. Al cap d’una estona va venir el cap d’estació per dir-me si tenia permís per filmar a les instal·lacions, i com que no en tenia, vam recollir ràpidament i vam marxar. L’instant únic ja l’havia captat! El vaig titular El tiempo sigue, pero el amor perdura.

Gràcies a totes les persones que han fet possible aquest concurs i que han facilitat que els enamorats de la fotografia puguem continuar gaudint de la nostra afició.

Carlos López Crespo
Especialista en senyals i comunicacions –Boixeres–
Guanyador del concurs de fotografia Estiu 2011 GENTMB

Guanyador del concurs de fotografia Estiu 2011 GENTMB
Guanyador del concurs de fotografia Estiu 2011 GENTMB

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB