Divendres, 26 de febrer de 2021

Chapeau pels companys de la cotxera de L9!

 

Chapeau pels companys de la cotxera de L9!

Aprofito aquest espai que m’ofereix GenTMB, per explicar una vivència que m’ha entendrit.

Sóc una de les voluntàries que participen en les activitats organitzades per TMB, i com tots els companys que participem en aquests actes altruistes, tinc contacte amb molta gent de la companyia i sovint m’exposen situacions o propostes de col·laboració que traslladem a la responsable d’acció social.

Recentment, un grup de companys de porta cotxeres L9 es van posar en contacte a través del programa Solidari tu, solidari tots, per proposar-nos fer una recapta de diners en favor del Daniel Gallardo, un company seu que el juliol passat havia tingut un accident de trànsit molt greu, de resultes del qual va quedar amb la mobilitat reduïda. Volien ajudar-lo tot contribuint en la despesa que li representava l’adaptació a les seves noves circumstàncies vitals.

Chapeau per aquests companys!

La nostra sorpresa, però, va ser quan ens vam posar en contacte amb el Daniel per fer-li arribar la proposta dels seus companys. Ell, molt emocionat per la solidaritat, ens diu: "No em cal, ja que afortunadament ho tinc tot cobert econòmicament".

La seva honestedat ens ha deixat perplexos, i més tenint en compte les complexes circumstàncies actuals.

Gràcies, Daniel, per la teva honradesa i bones maneres!

Hem cregut que és just de fer saber a tothom els valors d’aquests companys, que volen el millor pel Daniel, i els del Daniel, que valora i agraeix el seu interès.

Tal com diu el nostre eslògan, TMB ens mou, això demostra que els treballadors de TMB ens movem per moltes causes.

Júlia Guerrero

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB