Cada mes les imatges de la Fotolliga responen a una temàtica diferent
Cada mes les imatges de la Fotolliga responen a una temàtica diferent

A banda de les reunions periòdiques, comença una nova edició de la Fotolliga, que arrenca la participació acceptant imatges preses a l’estiu i que s’han d’enviar abans de les 22 h del 28 de setembre.

El nou espai Mobilitat sostenible de la intranet et permet calcular, en només dos minuts, la qualitat dels teus desplaçaments a la feina en termes de sostenibilitat. T’expliquem com.

Si ets una de les 10 famílies de TMB que més aigua ha estalviat, premiem el teu esforç en temps de sequera. Et regalem un lot de productes ecològics valorat en 50 euros. Participa-hi!

Adreçat al personal en actiu que estigui interessat a adquirir o consolidar hàbits de nutrició saludable, tant en l'àmbit laboral com en l'àmbit personal, per tal d’obtenir o mantenir un estil de vida saludable.

Mobilitat sostenible, el nou espai a la intranet, incorpora un accés a la bústia de suggeriments, que ha afegit aquesta temàtica entre les propostes que pot enviar el personal.

L’associació d’amics del poble marroquí ITRAN ha posat en marxa una campanya de recollida de fons per col·laborar amb les necessitats generades pel recent terratrèmol.

Aquest mes de setembre, publiquem a iVoox, Spotify i YouTube el primer pòdcast La Casa Sonora de la GenTMB. Des de Prevenció de Riscos Laborals posen context i dades als accidents in itinere que es produeixen a TMB. Comencem! 

El nou espai està orientat a millorar aspectes relacionats amb la mobilitat del personal de la companyia, i donar a conèixer diversos recursos disponibles per sensibilitzar i potenciar la mobilitat sostenible.

El divendres 15 de setembre a les 22 hores, el “Rap Corner” de les festes vibrarà amb les cançons de hip hop del primer àlbum d’Enoch DMK, “Trimurtí”

Protecció civil durà a terme una prova pilot, que consisteix en l’enviament d’un missatge de prova per donar instruccions a la població en cas d’una emergència, catàstrofe o accident greu.

En format de pòdcast i vídeo pòdcast, aquests nous continguts de comunicació interna abordaran temes d’interès per al personal de TMB. Ja podeu veure l’avenç dels primers set episodis, amb testimonis que han sofert un accident in itinere.

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB