Dissabte, 23 d'octubre de 2021

Actualitat

 

El Sant Jordi Club s'ha vestit de gala per a l'acte de celebració de la Diada de la Guàrdia Urbana de Barcelona i l'entrega de medalles a totes aquelles persones que han col·laborat amb el cos.

La nova cotxera de la Zona Franca permetrà operar i mantenir la nova flota d’hidrogen, part de la nova flota elèctrica i la flota d’autobusos de gas existent.

La nova X1, que serà operada pel CON Zona Franca, serà una línia sostenible, de baixes o nul·les emissions que inicialment circularà amb set vehicles del tipus estàndard híbrid de gas natural.

Els empleats de TB que treballin en torn de dia i hi estiguin interessats poden participar en l'estudi europeu Exponit de l'Institut de Salut Global de Barcelona i guanyar 100 euros.

Recentment, submarinistes voluntaris i empleats de TMB van col·laborar  amb voluntaris de la Guàrdia Urbana en la neteja del fons marí de l'espigó de Bac de Roda.

L'Agustín en la visita al centre TMB Salut / TMB

ENTUSIASTA “Tot el que pots aportar a l'empresa suposa un benefici per al col·lectiu de treballadors i treballadores”

S’està avançant en la gravació i edició de continguts audiovisuals adreçats al personal de conducció que s’inclouran en els seus reciclatges formatius. 

Al mes d'abril han continuat les actuacions de les diverses iniciatives relacionades amb les 4 línies d'actuació establertes l'any 2020: Comunicació i Participació, Empoderament i Compromís, a partir del mapa de l'experiència i la identificació de riscos psicosocials del personal de conducció de Bus. 

La fase ha començat replicant les dues iniciatives més secundades a partir de l'experiència pilot i els resultats obtinguts a partir de les mesures preses per cada equip.

Els coordinadors de l'estudi cerquen treballadors de TB com a voluntaris, als quals compensaran econòmicament per la seva participació al completar tot el protocol de l'estudi

Núvol de paraules opinió conductor/a

Dimarts es van presentar els resultats obtinguts de les quatre proves pilot realitzades des de l'11 de novembre i la metodologia a seguir per a la seva escalabilitat. La idea d'aquest primer exercici ha estat conèixer, valorar i mesurar cap a on avancen les iniciatives i proposar idees de cara a donar-los escalabilitat.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB