L’Associació Catalana de Salut Laboral reconeix la trajectòria professional del director del servei de salut, seguretat i benestar laboral de TMB, Miquel Mira i Muñoz.

Quan compartim spam o notícies falses contribuïm a enrarir el debat públic. Si el que difonem afecta de forma greu la privacitat de terceres persones, fins i tot podem estar cometent un delicte.

Avui arranca la dissetena edició i tots els treballadors i treballadores que vulguin participar-hi poden fer-ho en qualsevol de les quatre categories, així com la categoria especial per a la GenTMB Relat Lliure Treballador.

El sistema de videovigilància permet incrementar la seguretat tant del personal de conducció com del passatge, actuant de manera directa com element dissuasiu.

La sequera que estem vivint a Catalunya no millora: el Pla de Sequera ha escalat de la fase d’alerta a la d’excepcionalitat. Tu pots contribuir a millorar la situació. I la teva reducció de consum té recompensa!

L’acte va comptar amb un moment molt emotiu quan la presidenta de TMB, Laia Bonet, va fer pujar a l’escenari en José Antonio Dorador, el treballador de bus més veterà de la plantilla.

Uns guardons que s’entreguen cada any i que és un reconeixement a les persones i empreses per la seva col·laboració amb el cos.

Conèixer altres àmbits de l’organització és una de les activitats d’integració del programa de pràctiques dels estudiants a l’empresa.

Un any més, i ja són tretze, la plantilla triarà la principal iniciativa solidària anual de l'empresa. Proposa la teva!

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, TMB recorda les accions que té en marxa per assegurar la igualtat real d’oportunitats i posar en valor la perspectiva de gènere.

Les fake news (notícies falses) no són un fenomen nou, però avui dia la seva ràpida extensió recomana estar alerta per no caure en paranys interessats. Iniciem amb aquest article una nova línia de continguts.

1GenTMB

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB