Dilluns, 21 de gener de 2019

Actualitat

 

l’Aaron, la Marta i en José Manuel

L’Aaron, la Marta i en José Manuel  reben de mans de les ajudants  dels patges reials els regals que havien demanat en la carta que van entregar, pocs dies abans de Nadal, als patges reials del CON d’Horta.

Nadala Ponent / M.A. Cuartero

Color i sabor nadalenc ha estat l’aportació individual dels petits mestres pintors al CON de Ponent

Patges reials al CON d'Horta / Pep Herrero

Els nens i les nenes van ser els protagonistes del dissabte màgic al CON d’Horta

carta Reis

El dia 22 de desembre, el Patge Reial, ajudant de Ses Majestats el Reis d’Orient, visitarà el CON d’Horta per recollir les cartes de tots els nens i nenes de Transports de Barcelona que desitgin donar-li la seva en mà.

Formadors CAP / TMB

Divendres passat la majoria dels formadors del Certificat d’Aptitut Professional, CAP, van fer la trobada anual celebran la 17ena.

Curs NXB / TMB

28 treballadors prejubilats de Bus i 210 informadors de carrer, la majoria dels quals gent jove, treballaran plegats per informar els ciutadans de les novetats de l'última fase de la nova xarxa de bus.

A principis del mes de novembre es difondrà un document audiovisual entre els comandaments i el personal de conducció de bus sobre com cal actuar en cas d'una possible agressió per violència externa.

Aquesta setmana s’ha realitzat al CON d’Horta la jornada “Bus Strategy”, jornada informativa i participativa entre la direcció i l’estructura de comandaments de Bus per alinear estratègies, que tindrà continuïtat al llarg del temps.

L'ampliació del termini té l'objectiu d'aconseguir la màxima participació per obtenir així una visió al més acurada possible dels riscos psicosocials del personal de conducció de bus de TMB. El qüestionari és voluntari i anònim.

L'objectiu és identificar els riscos que estan relacionats amb les característiques de les condicions de treball pel que fa a l'organització, contingut i realització de tasques. És important que hi hagi la màxima participació de tot el col·lectiu de conductors i conductores per garantir l'eficàcia de l'avaluació.

Speaker Cabinets / Speaker Cabinets

Aquest dijous a les 22.30 hores, al Pati de l'Índex del Casal de Joves de Sant Sadurní d'Anoia serà l’escenari del primer concert d'aquest estiu per al grup de música de rock alternatiu Speaker Cabinets.

Pàgines

Publicitat

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB