Divendres, 5 de març de 2021

Actualitat

 

Els coordinadors de l'estudi cerquen treballadors de TB com a voluntaris, als quals compensaran econòmicament per la seva participació al completar tot el protocol de l'estudi

Núvol de paraules opinió conductor/a

Dimarts es van presentar els resultats obtinguts de les quatre proves pilot realitzades des de l'11 de novembre i la metodologia a seguir per a la seva escalabilitat. La idea d'aquest primer exercici ha estat conèixer, valorar i mesurar cap a on avancen les iniciatives i proposar idees de cara a donar-los escalabilitat.

L’acord, que va ser ratificat en referèndum pels treballadors i treballadores, suposa un immediat increment salarial per tot el personal i diverses millores proposades pel representants dels treballadors.

Finalitzada l'avaluació de riscos psicosocials efectuada a tots els conductors d'autobús, es presenten els resultats obtinguts, així com les línies d'actuació que s'han de seguir a partir d'ara. 

Quaranta-nou idees han sortit de la fase d'ideació del repte per a la implantació d'iniciatives derivades del mapa d’“Experiència d'empleat Conductor/a de Bus”, realitzada a la plataforma TMBinnova.

Olga Cerezo i Nazaret Gonzàlez

Els participants ja han començat a publicar a la plataforma TMBInnova les seves propostes per a respondre als reptes identificats amb el projecte “Experiència d’empleat conductor/a de bus”.

Els dos cossos policials s’han concentrat al CON Ponent, com a reconeixement a la tasca dels treballadors de TMB i per homenatjar en César Muriano.

Al gener de l’any 2010, en César Muriano va ser entrevistat pel butlletí informatiu de centre, i_con, de Ponent. Avui, en el seu homenatge, us tornem a oferir íntegrament aquella entrevista.

Avaluació / TMB

La participació entre el col·lectiu de conducció de bus ha estat del 24,4%, lleugerament per sobre de la resposta que habitualment reben processos similars, i suficient per poder-ne fer una extrapolació a tot el personal de conducció.   

Vessament de producte químic / TMB

L'exercici, que es va desenvolupar amb tota normalitat amb la participació dels equips d'emergència i dels treballadors que s'hi van veure afectats, va consistir en dues possibles emergències; un vessament de producte químic i un incendi que requeria l'evacuació total del centre.

Els dies 8 i 9 de juny es va celebrar la 10a edició del Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics Barcelona-Caldes de Montbui, organitzat per la Fundació TMB, Transports de Barcelona, ARCA i Sagalés.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB