Dimarts, 3 d'agost de 2021

Actualitat

 

Recentment, submarinistes voluntaris i empleats de TMB van col·laborar  amb voluntaris de la Guàrdia Urbana en la neteja del fons marí de l'espigó de Bac de Roda.

L'Agustín en la visita al centre TMB Salut / TMB

ENTUSIASTA “Tot el que pots aportar a l'empresa suposa un benefici per al col·lectiu de treballadors i treballadores”

S’està avançant en la gravació i edició de continguts audiovisuals adreçats al personal de conducció que s’inclouran en els seus reciclatges formatius. 

Al mes d'abril han continuat les actuacions de les diverses iniciatives relacionades amb les 4 línies d'actuació establertes l'any 2020: Comunicació i Participació, Empoderament i Compromís, a partir del mapa de l'experiència i la identificació de riscos psicosocials del personal de conducció de Bus. 

La fase ha començat replicant les dues iniciatives més secundades a partir de l'experiència pilot i els resultats obtinguts a partir de les mesures preses per cada equip.

Els coordinadors de l'estudi cerquen treballadors de TB com a voluntaris, als quals compensaran econòmicament per la seva participació al completar tot el protocol de l'estudi

Núvol de paraules opinió conductor/a

Dimarts es van presentar els resultats obtinguts de les quatre proves pilot realitzades des de l'11 de novembre i la metodologia a seguir per a la seva escalabilitat. La idea d'aquest primer exercici ha estat conèixer, valorar i mesurar cap a on avancen les iniciatives i proposar idees de cara a donar-los escalabilitat.

L’acord, que va ser ratificat en referèndum pels treballadors i treballadores, suposa un immediat increment salarial per tot el personal i diverses millores proposades pel representants dels treballadors.

Finalitzada l'avaluació de riscos psicosocials efectuada a tots els conductors d'autobús, es presenten els resultats obtinguts, així com les línies d'actuació que s'han de seguir a partir d'ara. 

Quaranta-nou idees han sortit de la fase d'ideació del repte per a la implantació d'iniciatives derivades del mapa d’“Experiència d'empleat Conductor/a de Bus”, realitzada a la plataforma TMBinnova.

Olga Cerezo i Nazaret Gonzàlez

Els participants ja han començat a publicar a la plataforma TMBInnova les seves propostes per a respondre als reptes identificats amb el projecte “Experiència d’empleat conductor/a de bus”.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB