A l’estiu continua formant-te! Mitjançant la plataforma Goodhabitz, accedeix a vídeos de curta durada, d’entre 1’ i 3’, de reconeguts conferenciants sobre temes de motivació.

Aconseguir reduir la taxa de freqüència de lesions per accidents de treball en un 10% al final de vigència del Pla, l'any 2025, respecte a l’any 2021, és un dels objectius principals d’aquest pla de prevenció.

La companyia posa a l’abast del personal diferents recursos formatius en matèria d’igualtat de gènere, de diversitat, de reducció de les desigualtats, d’ètica, entre d’altres.

Durant el curs escolar 2021-2022, encara condicionat per les conseqüències de la pandèmia, les instal·lacions de TMB han rebut la visita de 4.307 estudiants de diferents centres educatius

La Sentència no condemna a Metro, doncs la demanda es basava en el dret a una pensió de viudetat per malaltia professional. Tampoc existeix cap retret a TMB per manca de salut i seguretat en el treball.

El consum d’alcohol i drogues perjudica la teva salut i augmenta el risc d’accidents.

L’empresa es va presentar amb el Programa d’acompanyament a la desvinculació / jubilació,que prepara el viatge de transició entre la vida laboral activa i la desvinculació de l’empresa.

La presidenta ha volgut reconèixer l’Albert, la Vanessa, la Yolanda i el Rubén per la seva humanitat, iniciativa i solidaritat, que van permetre salvar la vida d’un nen i participar del naixement de l’Ángel.

El doble factor d’autentificació és una mesura fonamental d’obligat compliment prescrita pel Centro Criptológico Nacional (CNN), per protegir els sistemes i les dades de TMB.

Del 27 de juny fins a l'1 de juliol les portes de les instal·lacions del simulador de conducció de línies convencionals de Metro es van obrir pels adolescents de la GenTMB.

Les persones usuàries poden viatjar en aquestes línies amb els títols integrats de 2 o 3 zones: T-usual (també FM/FN), T-casual, T-jove (també FM/FN) i T-familiar.Els títols de 2 i 3 zones ja es podran adquirir a tots els canals oficials de TMB a partir del 08/07/2022.

1GenTMB

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB