Dissabte, 28 de novembre de 2020

Actualitat

 

Recentment s’ha obert un procés de selecció per promoció interna, de 14 places més 7 reserves de Comandaments Tècnics Operatius, CTO, la major oferta de desenvolupament professional dels darrers anys.  

Les expenedores no tramiten el títol de viatge fins que el client no ha recollit la targeta de crèdit. Els resultats obtinguts amb la nova funcionalitat en els dos mesos i mig que porta implantada són espectaculars. 

La ràpida actuació dels vigilants de seguretat i empleats de l'estació de metro de Sagrera de la L5, que van saber utilitzar el desfibril·lador de l'estació, va salvar la vida d'un usuari que es va trobar indisposat.

simulador de conducció i estació de realitat virtual

Les línies 9 i 10 de Metro han incorporat un simulador de conducció i una estació de realitat virtual com a part de la formació dels tècnics operatius de línies automàtiques (TOLA).

En les darreres setmanes l’activitat vandàlica dels grafiters ha augmentat, tant pel que fa a la quantitat d’intents de pintar trens i instal·lacions com en l’agressivitat contra els cossos de seguretat que vetllen per evitar-ho.

Els treballs, que comportaran la retirada de planxes de fibrociment, s’allargaran tot l’estiu i es faran amb estrictes mesures de prevenció i control ambiental consensuades amb Districte, veïns i comunitat escolar.

La pressió que últimament s’està fent contra els vàndals grafiters continua donant fruïts, aquest cop amb la detenció de tres individus que acabaven de vandalitzar dos trens de la L10 i part del túnel entre Gorg i La Salut.

Amb una orientació clarament pràctica, el màster compta amb les aportacions d'especialistes tècnics experimentats en sistemes ferroviaris i de directius de les empreses més representatives del sector. 

Benvinguts/des a Metro! / TMB

Enguany s'han presentat més de 1.500 persones, de les quals 127 avui s'incorporen a la família GenTMB, i més de 110, que ja van treballar l'any passat, tornen per segon any consecutiu. 

TMB

Es tracta d'una nova acció de les que TMB, juntament amb altres operadors ferroviaris, està duent a terme contra el fenomen grafiter.

Provençana

A partir d’aquest dissabte la línia 10 Sud creix amb una estació més, a les estacions de Collblanc, Torrassa, Can Tries Gornal s’afegeix l’estació de Provençana.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB