Divendres, 5 de març de 2021

Actualitat

 

Metro ha actualitzat els procediments de prevenció de l'assetjament sexual o per raó de gènere i moral a la feina que, com a principal novetat, introdueixen un canal de predenúncia, de manera anònima per via telefònica, que facilitarà  l'inici de la investigació.

Túnel de Can Boixeres a Can Vidalet / TMB

Després de finalitzar la renovació de l’enllumenat dels tallers de la xarxa convencional de Metro, s'han començat a executar les obres de renovació de la il·luminació dels túnels de la xarxa convencional.

Taller Sant Genis

El projecte de millora d'organització, ordre i neteja 5S de les instal·lacions de la zona de revisió de la cotxera ha finalitzat amb èxit total després de dos anys de dedicació.

Finalitzada la segona fase del projecte de renovació de l'enllumenat dels tallers de la xarxa convencional de Metro.

Recentment s’ha obert un procés de selecció per promoció interna, de 14 places més 7 reserves de Comandaments Tècnics Operatius, CTO, la major oferta de desenvolupament professional dels darrers anys.  

Les expenedores no tramiten el títol de viatge fins que el client no ha recollit la targeta de crèdit. Els resultats obtinguts amb la nova funcionalitat en els dos mesos i mig que porta implantada són espectaculars. 

La ràpida actuació dels vigilants de seguretat i empleats de l'estació de metro de Sagrera de la L5, que van saber utilitzar el desfibril·lador de l'estació, va salvar la vida d'un usuari que es va trobar indisposat.

simulador de conducció i estació de realitat virtual

Les línies 9 i 10 de Metro han incorporat un simulador de conducció i una estació de realitat virtual com a part de la formació dels tècnics operatius de línies automàtiques (TOLA).

En les darreres setmanes l’activitat vandàlica dels grafiters ha augmentat, tant pel que fa a la quantitat d’intents de pintar trens i instal·lacions com en l’agressivitat contra els cossos de seguretat que vetllen per evitar-ho.

Els treballs, que comportaran la retirada de planxes de fibrociment, s’allargaran tot l’estiu i es faran amb estrictes mesures de prevenció i control ambiental consensuades amb Districte, veïns i comunitat escolar.

La pressió que últimament s’està fent contra els vàndals grafiters continua donant fruïts, aquest cop amb la detenció de tres individus que acabaven de vandalitzar dos trens de la L10 i part del túnel entre Gorg i La Salut.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB