Si t'agrada el món del cinema, TMB et dona l'oportunitat aquest dilluns d'assistir al Filmax Gran Via per viure en primera persona l'acte de lliurament de premis del Festival Subtravelling XIV International Short Film Fest.

L’AMB n’ha aprovat recentment diverses modificacions. Entre els canvis que afecten la flota de TMB, hi ha les relatives a l’ús de la rampa o a l’admissió de gossos d’assistència.

L’Arnau va localitzar a la xarxa social X (antic Twitter) un missatge avisant de la desaparició al metro d’un instrument que costava 15.000 euros.

El nou sistema d’informació neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de la informació a l’usuari/a de metro, adaptant-se a les seves necessitats i expectatives.

El personal pot trobar les principals recomanacions per escriure sense deixar de banda cap persona a la “Guia de llenguatge inclusiu i no sexista”, inclosa a l’apartat Publicacions del nou Portal de TMB.

L'Associació Fotogràfica d'Empleats, AFE-TMB, ha entregat els premis als guanyadors i guanyadores de la setena edició de la Fotolliga. Una iniciativa on tot el personal de TMB i els familiars de primer grau hi poden participar.

Fins al pròxim diumenge 7 de juliol, tot el personal de TMB pot participar en el repte de TMBinnova aportant les seves pròpies propostes per millorar i fer més eficient la comunicació interna.

L’objectiu del projecte Prevent és promoure la creació d’una solució tecnològica que permeti detectar objectes que els usuaris i usuàries es deixen a les estacions i localitzar els seus propietaris/es.

Des d’avui, 1 de juliol, pots accedir des del Campus TMB a la nova oferta d’aprenentatge de llengües. Tens cinc idiomes disponibles i un sistema altament interactiu i immersiu.

Aquest estiu, 85 persones s’han incorporat al servei de Metro com a nous Agents d’Atenció al Client. El conseller delegat de TMB, Xavier Flores, ha donat la benvinguda al nou personal, on més d’un terç són dones i el 60% té menys de 30 anys.

TMB posa a la teva disposició un seguit de recursos per ajudar-te a sentir-te millor i fer front amb èxit els desafiaments diaris físics, psicoemocionals, relacionals i financers. Ens preocupa el teu benestar! 

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB