Dissabte, 6 de març de 2021

Vols participar de la posada en marxa de la L9?

 

Imatge de càrrega en un vagó / TMB

Vols participar de la posada en marxa de la L9?

El proper dia 30 de gener la L9 obrirà les seves portes en primícia per a un petit grup d'usuaris que durant tot el matí realitzaran diverses proves i maniobres per testar els equipaments i sistemes del tram sud de la L9.

Redacció / 11.12.15 - 08:37h

El participants seran els primers de recórrer la nova línia i conèixer les estacions de Collblanc, Fira, El Prat i Aeroport, que és on es realitzaran diferents tests de sistemes d'informació activa i passiva, de ticketing, d'estrès funcional i de circulació.

La jornada, que transcorrerà entre les 10 del matí i les 2 del migdia, simularà un dia normal de funcionament de la línia i permetrà identificar les fortaleses del nou tram i descobrir si hi ha algun aspecte a reforçar, amb l'objectiu que el dia de la inauguració estigui tot a punt.

Qui vulgui hi podrà participar; només cal apuntar-s'hi a través d'aquest formulari, que cal emplenar indicant el nom i cognoms, el telèfon de contacte i el correu electrònic, així com el nombre de persones que l'acompanyaran.

A més de l'oportunitat de ser els primers usuaris de la nova línia automàtica, els assistents rebran obsequis commemoratius de la jornada.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
L9
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB