Diumenge, 5 d'abril de 2020

Vols anar a veure 'Messi10'? El club GenTMB t’hi convida

 

Vols anar a veure 'Messi10'? El club GenTMB t’hi convida

Només cal donar-se d'alta a la nova funcionalitat Car pooling del club GenTMB per compartir vehicle en els teus desplaçaments habituals, i entraràs en el sorteig de 10 entrades dobles per al darrer espectacle del Cirque du Soleil.

Redacció / 25.11.19 - 12:26h

A partir d'avui el Club GenTMB t'ofereix la possibilitat de ser encara més sostenible compartint vehicle en els teus desplaçaments. Fer-ho és molt fàcil, només cal emplenar una enquesta sobre els teus hàbits de mobilitat indicant si ofereixes places en el teu vehicle o en cerques en el d'un altre company.  

Els usuaris que ofereixin el seu vehicle podran decidir si ho fan d'una forma altruista o bé compartint despeses, determinant un cost per cada trajecte i, mitjançant els perfils, escollir els acompanyants. 

Tots els membres del club GenTMB que s'hi donin d'alta entre avui i la mitjanit del dia 9 de desembre (la nit del 9 al 10) entraran a formar part del sorteig de 10 entrades dobles per a Messi10, el darrer espectacle del Cirque du Soleil. Les entrades seran vàlides per al dia 13 de desembre. 

A més d'oferir-te molts avantatges, ara el club GenTMB també et permet ser solidari, estalviar diners, reduir emissions contaminants i passar-t'ho d'allò més bé. 

Participa-hi!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB