Viu el Nadal a TMB!

El proper dia 15 al matí, el patge reial visitarà el CON de Zona Franca per conèixer el projecte del centre operatiu de bus més gran de tot el continent europeu. Per rebre’l, s’han preparat diverses activitats infantils i familiars. T’agradaria participar-hi?

Albert Piqué / 05.12.19 - 08:10h

Doncs estigues apunt i prepara els petits de la casa, ja que entre les 10 i les 14.30 h podreu visitar el CON, participar en les activitats pensades per als menuts, conèixer el projecte del nou CON i donar la carta al patge reial. Ah, i els més matiners, els que vinguin entre les 10 i 12 h, podran gaudir d’una xocolatada. 

Durant la jornada, equips formats per adults i infants podran participar en el concurs de dibuix, fer-se una xapa personalitzada, competir en un circuït XXL de Scalextric, conèixer els darrers projectes de l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya o fer-se una foto al “photocall” que els companys de material mòbil del CON han preparat. 

També tindreu l’oportunitat de visitar l’exposició dels vehicles històrics de la Fundació TMB, com l’Aclo, el Chausson, el Dodge, diversos Pegaso i el primer Bus del Barri. L’exposició comptarà, també, amb les darreres novetats com el biarticulat, l’articulat i l’estàndard de GNC i el nou BBT de dos pisos. 

Us hi esperem a tots i totes!    

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB