Dimarts, 3 d'agost de 2021

V Jornada sobre Patrimoni Històric Ferroviari

 

V Jornada sobre Patrimoni Històric Ferroviari

El proper dia 4 d'octubre se celebra la cinquena Jornada sobre Patrimoni Històric Ferroviari, que en aquesta edició versarà sobre la reutilització d'infraestructures ferroviàries fora d'ús.

Albert Piqué / 26.09.16 - 08:07h

La jornada serveix per reflexionar sobre diferents línies de treball i eines en el àmbit del patrimoni històric ferroviari i per analitzar les dificultats actuals i els reptes de futur. 

Les ponències de la jornada giraran al voltant de la reutilització d'infraestructures ferroviàries fora d'ús, i comptarà amb la participació, entre d'altres, de representants de FGC, de TMB, de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols-Museu del Ferrocarril de Catalunya i de la Federació Catalana d'Amics del Ferrocarril. 

TMB hi serà representada amb una ponència sobre l'estació Gaudí del Metro de Barcelona, a càrrec d'Ignasi Patón, responsable de desenvolupament i manteniment de la infraestructura de la companyia. 

El Grup de Treball de Patrimoni Històric Ferroviari es va crear el 2012 i fins ara ha fet una important tasca de promoció i estudi en aquest àmbit, amb l'objectiu de ser un referent a nivell estatal i internacional.

La jornada es durà a terme al Centre de Documentació i Exposició Albert Vilalta, a l’edifici corporatiu de FGC (c/ dels Vergós, 44)  i la inscripció és gratuïta, només cal confirmar l'assistència a protocol@fgc.cat 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB