Divendres, 28 de gener de 2022

Un moneder perdut, el nou episodi d'honradesa al metro

 

Pilar i José Antonio / Pep Herrero

Un moneder perdut, el nou episodi d'honradesa al metro

Un client troba una cartera i l'entrega als empleats de l'estació de Sagrera de la L1 del metro, que descobreixen que en el seu interior hi havia 1.200 euros. 

Redacció / 27.06.16 - 12:39h

El dimarts 21 de juny, un passatger es va trobar una cartera a terra, a l'andana de l'estació de Sagrera de la línia 1, la va recollir i l'hi va entregar a José Antonio Escrich Borniquel, comandament tècnic d'operacions de Metro de la L5, que en aquells moments era al vestíbul de l'estació. 

Segons relata el José Antonio, el passatger només li va dir que se l'havia trobat i que dins de la cartera no hi havia cap documentació excepte un carnet d'una llibreria de Barcelona. El José Antonio, junt amb l'agent d'atenció al client que estava de servei a l'estació, Pilar de la Osa, van comprovar el contingut del moneder i la seva sorpresa va ser quan van adonar-se que a més del carnet de la llibreria hi havia 1.200 euros. 

Ràpidament van contactar amb el Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro, que van posar en marxa el dispositiu per recollir-la i posteriorment entregar-la al seu propietari, que no s'havia adonat que l'havia perdut.

 

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Llocs
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB