Dissabte, 23 de gener de 2021

Tria la teva causa 2014: les cinc propostes finalistes

 

Imatge de les cinc causes més proposades

Tria la teva causa 2014: les cinc propostes finalistes

Avui s'inicia la votació per triar entre les cinc causes solidàries més proposades pels treballadors. Al mes d'abril, un cop finalitzat el recompte de vots, sabrem quina serà la causa solidària per a aquest any.

Redacció / 17.03.14 - 09:10h

Des del 24 de febrer fins al 13 de març  ha estat obert un procés de participació mitjançant el qual els treballadors i treballadores han pogut proposar les causes solidàries que més s'ajusten als seus valors i les seves inquietuds personals. Entre totes les causes s'han seleccionat les cinc que s'han repetit més cops, és a dir, que han estat proposades per més treballadors.

Les cinc causes finalistes, segons les dades facilitades pel Gabinet d'Estudis, han estat els drets dels infants, les persones amb discapacitat, els drets dels animals, la violència de gènere i les malalties rares. Els resultats han estat semblants als de l'edició de l'any passat, si no tenim en compte la que va ser la causa guanyadora: la gent gran.

Ara, mitjançant una senzilla enquesta que ja està disponible a la intranet corporativa, és el moment de decidir quina ha de ser la causa solidària 2014: només cal triar una de les cinc causes finalistes. La que rebi més vots serà la guanyadora i el darrer trimestre de l'any es desenvoluparan, amb la col·laboració de les entitats socials de referència en la causa escollida, tot un seguit d'accions de conscienciació i sensibilització entorn seu.

Tria la causa solidària 2014! Escull una de les cinc propostes seguint aquest enllaç.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB