Dissabte, 6 de març de 2021

Tret de sortida als cursos d'activitats esportives, socials i/o culturals 2015-2016

 

Fragment del cartell publicitari de les activitats 2015-2016

Tret de sortida als cursos d'activitats esportives, socials i/o culturals 2015-2016

Un any més el departament de polítiques d'integració impulsa tot un seguit d'activitats que recullen un ventall molt variat de cursos que poden interessar a tota mena de treballadors: des d'aficionats a l'atletisme fins al cant coral i el taitxí.

Redacció / 18.09.15 - 10:24h

Comencen les activitats del curs 2015-2016 i encara hi ha places vacants en tota l'oferta. Cal tenir en compte, però, que en la majoria l'espai és limitat i no hi ha cabuda per a tots els assistents que ho demanen. Els primers a apuntar-se tenen més possibilitats de garantir-se un lloc a l'activitat desitjada.

En la pàgina web habilitada a la intranet hi ha la llista d'activitats i l'e-mail de l'interlocutor per apuntar-s'hi.

Els empleats i familiars interessats a participar en qualsevol dels cursos o activitats han d'enviar un correu electrònic al coordinador amb còpia a arodriguez@tmb.cat.

Totes les persones que ja estan incloses en activitats i vulguin continuar-les ho han de notificar directament al coordinador perquè se sàpiga les places que resten a disposició.

Si hi ha noves iniciatives, si us plau, cal fer-les arribar per mitjà del correu electrònic a arodriguez@tmb.cat i dcavalle@tmb.cat, amb una explicació sobre l'activitat demanada. S'estudiarà la proposta, es respondrà i, si és viable, se citarà els treballadors que han tingut la iniciativa.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB