Dissabte, 27 de novembre de 2021

Tres instal·lacions de TMB han participat en el festival 48 Open House Barcelona

 

Tres instal·lacions de TMB han participat en el festival 48 Open House Barcelona

La cotxera del Tramvia Blau, la cotxera d’autobusos d’Horta i el taller de Can Zam de les línies 9 i 10 de metro han participat en l’11a edició del festival que s’han celebrat el dissabte 24 i el diumenge 25 i que han comptat amb totes les mesures de seguretat i higiene COVID-19 aprovades pel PROCICAT.

Redacció / 26.10.20 - 12:04h

Prop de quatre-centes persones s’han mobilitzat per a visitar alguna de les tres instal·lacions que aquest cap de setmana ha obert les portes en el marc d’aquest festival. 

La cotxera del Tramvia Blau obria les portes de les instal·lacions, les més antigues de TMB, per a una visita guiada de 20 minuts per a 186 persones i que va ser realitzada per Montse Fernández de projectes d’infraestructures que va fer l’explicació sobre l’edifici i Fernando-César Reyero de la unitat de manteniment del Tramvia Blau, que va atendre les preguntes referents als tramvies.

La cotxera d’autobusos d’Horta ho va fer per a 137 persones que van visitar les instal·lacions en un tour de 30 minuts a bord d’un bus turístic i per últim, el taller de Can Zam, que no era la primera vegada que participava i que el van visitar 38 persones. Totes les visites van ser guiades per voluntaris del 48 Open House Barcelona.

TMB hi ha col·laborat regularment amb el festival 48 Open House Barcelona permetent descobrir als ciutadans les seves instal·lacions que no són habitualment accessibles al públic.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB