Divendres, 18 de setembre de 2020

Els treballadors cridats a participar del "Tria la teva causa" 2015

 

Els treballadors cridats a participar del "Tria la teva causa" 2015

Per cinquè any consecutiu “Tria la teva causa” ofereix als treballadors de TMB la possibilitat de proposar causes socials que esdevinguin el tema principal de l'acció social de la companyia.

Redacció / 02.03.15 - 16:26h

Amb l'antecedent del “Mou-te per la gent gran” de l'any 2013 i les malalties minoritàries de l'any 2014, s'inicia el procés perquè tots els treballadors puguin proposar causes socials que els “moguin” o simplement que els preocupin i que vulguin compartir amb els seus companys de feina per convertir-les en la causa social de la campanya “Mou-te” d'enguany.

Entre el 3 i el 20 de març cada treballador podrà presentar una o més causes solidàries. El procediment serà molt fàcil, només caldrà emplenar una petita enquesta a la qual es pot accedir clicant aquí, o bé a través d'un correu electrònic que enviarà el departament d'Estudis.

Un cop fet el recompte de totes les causes proposades, s'escolliran les cinc més coincidents. Entre el 23 de març i el 16 d'abril els treballadors podran votar entre aquestes cinc per decidir quina serà la causa solidària de l'any 2015. El dia 17 d'abril es comunicarà la causa escollida i s'iniciaran els treballs amb les entitats més representatives de la temàtica, per configurar tot un seguit d'accions de conscienciació i sensibilització que es realitzaran durant el darrer trimestre de l'any.

"Tria la teva causa" s'emmarca dins del Pla Director de Cooperació i Solidaritat i garanteix que siguin els treballadors de la companyia els que decideixin quin ha de ser el projecte referent en matèria de solidaritat.

En edicions anteriors del “Mou-te” s'ha col·laborat en la lluita conta el càncer, la lluita contra la fam, per la gent gran, i l'any passat per les malalties minoritàries.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB