Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Transports de Barcelona signa un conveni per a la implantació de la FP Dual

 

Transports de Barcelona signa un conveni per a la implantació de la FP Dual

Transports de Barcelona i el Departament d’Ensenyament van signar ahir un conveni de col•laboració per potenciar l’FP dual en l’àmbit del transport i manteniment de vehicles, tal com s’estableix al conveni col•lectiu 2015-2019.

Albert Piqué / 19.07.17 - 08:41h

L’acord té per objectiu la millora de l’ocupabilitat dels joves paral•lelament a la generació de professionals formats en les darreres novetats i tecnologies relacionades amb el sector del transport públic i l’automoció. Internament, permet sensibilitzar tots els treballadors sobre la importància de disposar d’una formació professional innovadora i més adaptada a les necessitats del mercat de treball, aporta un important valor afegit a la negociació col•lectiva i segueix desenvolupant la dimensió social de l’empresa.

L’estada dels alumnes es formalitzarà a través d’una beca, amb la finalitat que l’alumnat matriculat pugui compaginar els estudis amb un treball durant el cicle. Permetrà el reconeixement acadèmic de l’activitat realitzada per l’alumnat a l’empresa i de la formació impartida per l’empresa.

En aquest sentit, TB impartirà una formació voluntària d’orientació pedagògica per a totes aquelles persones de la companyia que exerceixin la funció de tutores d’alumnes , i el departament d’Ensenyament establirà un sistema de reconeixement per a aquesta formació.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Bus
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB