Imatge de la pàgina web al mòbil
Imatge de la pàgina web al mòbil

Totes les ofertes del Club GenTMB a la butxaca

La nova pàgina del Club GenTMB estrena un disseny web adaptatiu que s'adequa a totes les pantalles mòbils. Entre altres avantatges, ens permet rebre ofertes personalitzades si autoritzem la geolocalització.

Redacció / 28.09.15 - 10:52h

Coincidint que el nombre de socis inscrits ha arribat fins als 3.500, una fita històrica des de la creació del web amb ofertes de tota mena per als treballadors de TMB, el Club estrena un web per a dispositius mòbils. Només cal connectar-se des de qualsevol smartphone a la pàgina del Club GenTMB i identificar-se per gaudir de tots els descomptes i avantatges que fins ara només es podien aprofitar des d'un ordinador.

Una de les possibilitats que ens permet la nova web és disposar al moment del cupó mòbil: ja no cal imprimir-lo, una ràpida cerca facilita trobar-lo a l'smartphone i fer-ne ús al moment mitjançant la pantalla. I encara hi ha més avantatges: si acceptem la geolocalització, rebrem les ofertes més properes a la nostra ubicació. En resum, una millora que ens permet dur un món d'ofertes i descomptes a la butxaca i gaudir-ne al moment.

Enguany el Club ja ha rebut més de vint mil visites amb una durada mitjana de 10 minuts cadascuna. Els viatges, les compres domèstiques, l'oci i els cupons de descompte han estat els productes més visitats.

Si encara no ets soci, ara és el moment d'inscriure-t'hi i gaudir de la nova web si disposes d'un smartphone. Ofertes i descomptes actualitzats diàriament, disponibles a qualsevol lloc amb connexió i adaptats per geolocalització a la ubicació del mòbil.
 
Per inscriure-us-hi visiteu la pàgina www.clubgentmb.cat i cliqueu la pestanya “Vull registrar-me”. Les persones que no disposin de correu electrònic corporatiu poden enviar un e-mail a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB