Dijous, 16 de setembre de 2021

Torna la visita guiada i gratuïta a l’exposició ‘Diàlegs intrusos’ al MNAC

 

Torna la visita guiada i gratuïta a l’exposició ‘Diàlegs intrusos’ al MNAC

Després de dos mesos d’interrupció per la situació sanitària es torna a oferir la “Visita guiada i gratuïta a l’exposició ‘Diàlegs intrusos’ al MNAC”. Hi ha disponibles entrades pel torn del matí.

Redacció / 12.04.21 - 11:07h

Es tracta d’una exposició de contrastos artístics que trenca amb cronologies i estils per buscar el diàleg entre les col·leccions històriques del museu i vuit obres de postguerra cedides per la Fundació Suñol.

La visita estarà conduïda pel comissari de l’exposició que acompanyarà als assistents a establir relacions i contradiccions entre les obres, amb l’objectiu de reflexionar sobre l’art de postguerra i de la segona avantguarda. Aquest art, sorgit després de la Guerra Civil Espanyola i la Segona Guerra Mundial, va suposar l’aparició d’un seguit d’obres que transgredien els formats tècnics tradicionals i posaven en qüestió la manera de mirar l’art en si mateix.

La visita serà el pròxim dia 22 d'abril a les 11h. Les persones interessades cal que enviïn un correu electrònic a clubgentmb@tmb.cat sol·licitant la seva plaça, que s’entregaran per rigorós ordre de recepció de les peticions. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB