Divendres, 29 de maig de 2020

Torna la lliga social de pàdel TMB

 

Torna la lliga social de pàdel TMB

Després de dos anys aturada, es torna a posar en marxa la lliga social de pàdel TMB.

Redacció / 06.11.19 - 11:05h

Amb l'objectiu de fer esport i passar-ho bé en un entorn social no competitiu i de fomentar la unió entre companys i companyes, aquesta tardor s'inicia la 4a edició de la lliga, que, com en les edicions anteriors, constarà de tres categories: Divisió d'Honor, Primera Divisió i Segona Divisió.

Les tres divisions seran lligues independents i cadascuna constarà de dues fases, la fase regular i la fase final.  

La fase regular serà una lliga de tots contra tots, i una vegada acabada els quatre primers classificats jugaran les semifinals i la final. Segons les parelles que s'hi apuntin, es jugaran un o dos partits contra cada parella. En acabar la lliga, els tres primers classificats de la fase regular de Primera Divisió i de Segona Divisió pujaran de categoria i els tres últims de Divisió d'Honor i Primera Divisió baixaran de categoria.

Els partits es juguen al millor de tres sets amb tie break en tots, si fos necessari.

La lliga està organitzada per treballadors de l'empresa amb el propòsit d'oferir una continuïtat al joc del pàdel a tots aquells que ja el practiquen, mitjançant la disputa de partits competitius en les diferents categories.

El campionat està obert a totes les parelles que estiguin interessades a participar-hi, però si no tens parella, també t’hi pots apuntar. Hi ha parelles masculines, femenines i mixtes. Els grups són segons el nivell. 

Si hi estàs interessat, pots posar-te en contacte amb Alfredo Domínguez Gil (adominguezg@tmb.cat) i Víctor Gregorio Herrero (vherrero@tmb.cat) que són els nous impulsors d'aquesta 4a edició.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB